Automobilių stiklo dengimo agentas 120ml Automatinis langų apsaugos nuo rūko agentas Daugiafunkcis priežiūros įrankis automobiliams Keturračiai Valtys Motociklai

€6.33 €10.55

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Volume - Plated crystal
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Apsaugokite savo automobilio stiklą nuo drėgmės ir lietaus naudodami mūsų praktišką lietaus nepraleidžiančią priemonę! Tai pašalina nešvarumus ir leidžia jūsų automobiliui spindėti. Idealiai tinka nameliams!

Specifikacijos:

Dydis: apie 4 * 4 * 12 cm | 1,57 * 1,57 * 4,72 colio

Forma: skysta

Funkcijos: greitas stiklinimas, vandens poslinkis, apsauga

Talpa: 120ml

Pakuočių sąrašas:

1 butelis * stiklinė anti-rūko lietaus medžiaga

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos.

2. Dėl rankinio matavimo leiskite matavimo nuokrypį 1-3 cm.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Išplėstinė apsauga: Mūsų automobilių stiklo dangos agentas užtikrina pramonėje pirmaujančią apsaugą nuo drėgmės ir lietaus. Nematomas sluoksnis užtikrina aiškų matomumą, todėl galite važiuoti saugiai, nereikia nuolat valyti priekinio stiklo.

2.Ilgalaikis praktiškumas: patirkite idealią savo automobilio stiklo apsaugą naudodami mūsų pažangiausias nanotechnologijas. Ši dengimo medžiaga suteikia ilgalaikį blizgesį, pašalindama vandens dėmes, nešvarumus ir atsitiktinius įbrėžimus. Laikykite savo automobilį praktišką, apsaugotą ir įspūdingą.

3.Novatoriškas sprendimas: apsaugokite savo automobilį nuo nešvarumų ir įbrėžimų naudodami mūsų automobilio stiklo dangos medžiagą ir sumažinkite valymo laiką bei išlaidas. Vieną kartą užpurkškite, kad apsaugotumėte ir apdailą be dėmių - nereikia valyti!

4. Naujo lygio apsauga: pristatome mūsų automobilio stiklo dangos medžiagą su bevandeniu valymo procesu ir efektyviu būdu poliruoti automobilį. Mūsų krištolo plovimo skystis užtikrina aukštą apsaugą nuo įbrėžimų ir dėmių, o tai užtikrina idealų automobilio blizgesį.

5.Universalus įrankis: Apdorokite visas savo transporto priemones ir kietus paviršius, kad užtikrintumėte puikią apsaugą nuo korozijos, dėmių ir įbrėžimų naudodami mūsų dangos agentą. Idealiai tinka automobiliams, valtims, keturračiams, nameliams, motociklams ir kt.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai