Plaukimas Jėgos treniruotės Pasipriešinimo diržas Plaukimo treniruočių įranga pasipriešinimo treniruotėms Plaukimas Ir baseino priedas Suaugę

€3.37 €6.14

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China
  • Material - Nylon
  • Name - Swimming Resistance Belt

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

Pavadinimas:Swimming Resistance Belt

Medžiaga: nailonas

Pakuotės dydis: 18 x 16 x 5cm

Pakuotės svoris: 170g / 6oz

Pakuočių sąrašas: Plaukimo pasipriešinimo diržas x 1

Funkcijos:

Patvarus - Pagamintas iš aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno, šis dviračių taisymo įrankis yra sukurtas taip, kad tarnautų ilgai, siūlydamas išskirtinį patvarumą ilgalaikiam naudojimui.

Dėl dvigubos galvutės dizaino - šis įrankis suteikia didesnį praktiškumą ir universalumą, todėl idealiai tinka įvairioms dviračių remonto užduotims.

Sukurtas taip, kad būtų lengvas ir nešiojamas - šį įrankį lengva nešiotis, išimti ar įdiegti, užtikrinant patogumą ir paprastą naudojimą dviračių remontui kelyje.

Galingas - Nepakeičiamas bet kurios dviratininko įrangos priedas, šis dviračių remonto įrankis yra būtinas norint patenkinti įvairius priežiūros poreikius, todėl jis yra būtinas ir patikimas priedas visų lygių dviratininkams.

Ideali dovana - padovanokite ją kaip gimtadienio dovaną, šventinę dovaną, Naujųjų metų dovaną mėgstamiems draugams, šeimos nariams, klasės draugams ir kt., Jiems patiks ši staigmena, leis jaustis ryškiems, ši dovana labai patiks.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai