Plastikiniai golfo trišakiai Patvarūs nesulaužomi golfo trišakiai atstumui Lengvas montavimas 50vnt didelis stabilumas Maža trintis tiesesniam

€5.37 €7.57

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Type - Swing Trainer
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Plastikiniai golfo trišakiai Patvarūs nesulaužomi golfo trišakiai atstumui Lengvas montavimas 50vnt Didelis stabilumas Maža trintis tiesesniam

Aprašymas:

Suprojektuotas su didele galvute, kad būtų galima pakreipti kamuolį 20 procentų link skylės, padidinant tikslumą ir padidinant galimybes nuskandinti tobulą šūvį.

Negabaritinė galvutė sumažina trintį ir šoninį sukimąsi, užtikrindama optimalų tikslumą ir atstumą, tuo pačiu apsaugodama klubo paviršių nuo pažeidimų.

Unikalus dizainas leidžia be vargo fotografuoti golfą, todėl žaidimas tampa lengvesnis ir malonesnis.

Dvisluoksnės galvutės konstrukcija užtikrina neprilygstamą stabilumą ir ilgaamžiškumą, palyginti su kitais rinkoje esančiais trišakiais.

Mūsų golfo marškinėliai, tinkantys bet kokiems žaidimo lygiams, nesvarbu, ar treniruojatės, ar varžotės, pakelia jūsų golfo patirtį ir pakelia jūsų žaidimą į naujas aukštumas.

Prekės pavadinimas: Golfo trišakiai

Medžiaga: plastikas

Funkcijos: paprastas montavimas, daugkartinio naudojimo, ilgalaikis

Spalva: Sumaišykite spalvą

Dydžio detalė:

Aukštis: 8.3cm / 3.27" (apytiksliai)

Pastabos:

Kiekis yra apie 50vnt, dėl rankinio skaičiavimo kiekis gali būti 1-5pcs daugiau ar mažiau, tikiuosi, kad suprasite, ačiū. Dėl šviesos ir ekrano nustatymų skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių. Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl skirtingo rankinio matavimo.

Komplektą sudaro:

50 x Golfo trišakiai

Visi atsiliepimai

Susiję produktai