Žuvų tinklas, atsparus kabliukams mažas žuvų tinklas sulankstomas teleskopinis žvejybos iškrovimo tinklas Nešiojamas lengvas mažas teleskopinis žuvų tinklas

€4.08 €5.83

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Magnet Fishing - no
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mūsų žuvų tinklai žvejybai puikiai tinka keliaujantiems meškeriotojams. Pagaminti iš tvirtos akies, šie tinklai pasižymi unikaliu siūlų dizainu, kuris puikiai tinka gaudyti bet kokias mažas ir vidutines žuvis. Mūsų tinklai yra maži ir nešiojami, idealiai tinka muselinės žūklės entuziastams. Pasiruoškite kitam žvejybos nuotykiui su mūsų patikimais ir patvariais žuvų žvejybos tinklais.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Žvejybos tinklas

Dydis: apie 49cm / 19.3in

Svoris: apie 150g

Tinklo gylis: apie 24cm / 9.4in

Grynoji kišenės forma: vandens lašelių pakuotė apie 28 * 19cm / 11 * 7.5 colio

Pakuočių sąrašas:

Žvejybos tinklas * 1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano parametrų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Dėl rankinio matavimo skirtumo leiskite 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Pagerina žvejybos našumą: Šis žvejybos tinklas negali pasigirti rūdimis ir lenkimu.Su rankena, pagaminta iš sutirštinto aliuminio lydinio metalo, ji užtikrina stiprią laikomąją galią ir tvirtą sukibimą. Sukurtas su puikiu tinkleliu tvirtai žvejybai, šis tinklas užtikrina patikimą veikimą kiekvieną kartą.

2. Lengva laikyti: dėl patogaus žvejybos tinklo sukibimo ir lengvo dizaino jis yra puikus įrankis meškerioti lauke. Idealiai tinka suaugusiems ir vaikams, šį nešiojamą žuvų tinklą galima pasiimti bet kur, užtikrinant patogią ir be rūpesčių žvejybos patirtį.

3. Kompaktiškas dizainas: naudojant mūsų žvejybos tinklą, jūsų žvejybos įrangos laikymas yra be rūpesčių! Jo sulankstoma teleskopinė rankena leidžia lengvai tilpti į laikymo spinteles arba jūsų žvejybos krepšį. Puikiai tinka ežerams, upėms ir vandenynams, lengvai mėgaukitės vietą taupančia žvejybos patirtimi.

4. Užkariaukite kiekvieną srautą: neslystantis žvejybos tinklas turi patvarią ir atsparią dilimui rankeną su reguliuojamu ilgiu, užtikrinančią puikų valdymą.Jo sriegio konstrukcija užtikrina sklandų srautą, o tvirtas ir lankstus tinklas gaudo bet kokio dydžio žuvis.

5. Platus naudojimas: Jis gali būti naudojamas ne tik žuvims ar bet kam, kas gali plūduriuoti, bet ir klajojančioms ežero šiukšlėms rinkti. Skraidantis žvejybos tinklas su kompaktišku dizainu ir keliomis funkcijomis.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai