Žvejybos iškrovimo tinklas Nusileidimas Išplėstinis muselinis guminis tinklas Ištraukiamas ilgos rankenos žvejybos tinklas Teleskopinis žuvų kiekis Krevetės upėtakiai

€0.89 €2.36

(1 Klientų Atsiliepimai)
  • Product Type - Fishing Nets
  • Retractable or Not - No
  • Brand Name - liilaimic
  • Plastic Type - ABS
  • Model Number - Fly Fishing Landing Net
  • Type - Hand Net
  • Origin - Mainland China
  • Positionable or Not - No

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ieškote patogaus ir higieniško žvejybos tinklo? Mūsų guminis žvejybos tinklas puikiai tinka jums! Dėl universalaus dizaino ir daugkartinio naudojimo medžiagos jis yra patikimas pasirinkimas jūsų žvejybos kelionėms. Be to, lankstus valdymas ir paprastas naudojimas suteiks jūsų žvejybos patirtį lengvą.

Pecifikacija:

Pavadinimas: Fishing Net

spalva: Balta

Savybės: Įtraukiamas / gilus žuvų tinklas

Medžiaga: nerūdijantis plienas + ABS + policool pluoštas

Stilius: sunku pabėgti šokinėjant žuvimis

Naudojimo sritis: mažas / vidutinis žuvų bakas

Dydis:

Bendras dydis: apie 20–46 cm / 7,87–18,11 colio

Grynasis krepšio dydis: apie 7,5 * 7,5 cm / 2,95 * 2,* 95 colio

Grynasis kišenės gylis: apie 5cm / 1.97in

Pakuočių sąrašas:

1* Žvejybos tinklas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lengva valyti: Jūsų žvejybos tinklą galima greitai ir higieniškai išvalyti ir prižiūrėti dėl nuimamos rankenos, žuvų tinklo žiedo ir tinklo.Jei reikia, išvalykite ir išardykite!

2. Reguliavimo ilgis: Pagaminta iš puikaus nerūdijančio plieno, mūsų žvejybos tinklo rankena gali būti sureguliuota iki tobulo ilgio bet kuriai žuvų talpyklai. Jis yra lankstus valdyti, todėl galima sklandžiai ir lengvai sugauti. Be to, jis skirtas patogiam saugojimui po naudojimo.

3. Patiekite ilgą laiką: apsaugokite savo bako gyventojus šiuo stipriu ir tvirtu žvejybos tinklu. Pagamintas iš storos ABS medžiagos, tinklas nesusidarys esant slėgiui. Jo daugkartinio naudojimo dizainas leidžia lengvai valyti ir prižiūrėti, užtikrinant ilgalaikį naudojimą.

4. Lengva naudoti: naudodami mūsų žvejybos tinklą be vargo gaudykite įvairias bet kokio dydžio dekoratyvines žuvis, nepakenkdami jų svarstyklėms ir pelekams. Jo plona akių kišenė yra ne tik minkšta ir patvari, bet ir kaskart užtikrina sėkmingus rezultatus.

5.Daugiafunkcinis naudojimas: Padidinkite savo veisimo žaidimą naudodami mūsų žvejybos tinklą, kuris veikia kaip izoliacinis tinklas. Keturi siurbtukai užtikrina saugų tilpimą į baką, todėl veislinės dekoratyvinės žuvys yra vėjas. Suteikite savo žuvims saugią ir optimalią aplinką klestėti.

Visi atsiliepimai

2023-12-04

/

Pirkėjas

Спасибо !!!


Susiję produktai