Golfo lazdos rankena Nešiojama keičiamo dydžio VR žaidimo priedas VR golfo lazdos rankena Priedų valdiklio prailginimo rankenos, skirtos pagerinti VR

€19.89 €53.77

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Rubber
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Transformuokite savo virtualų golfo žaidimą naudodami mūsų VR golfo klubo priedą! Kruopščiai sukurtas tiek suaugusiems, tiek vaikams, šis priedas tinka bet kuriam valdikliui, kad būtų išvengta rankenos slydimo ir pagerėtų jūsų žaidimo patirtis. Pagerinkite savo VR golfo patirtį!

Specifikacijos:

Pavadinimas: VR Golf Club Handle

Medžiaga: ABS + silikonas

Dėvėjimo būdas: delninis

Pakuočių sąrašas:

1* VR golfo klubo rankena

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Universalus reguliavimas: su VR golfo klubo 52 cm reguliuojamu ilgiu, lengvai prailginamu iki 68 cm, mėgaukitės golfu kaip niekada anksčiau.Puikiai tinka bet kokio amžiaus žmonėms, jo keičiamo dydžio dizainas suteikia patogią ir įtraukiančią VR golfo patirtį.

2.Daugiskaitos spalvos: VR golfo klubas yra kruopščiai suprojektuotas taip, kad atitiktų jūsų pasirinktus pageidavimus. Galite rinktis iš kelių spalvų schemų, įskaitant raudoną, geltoną, juodą ir , kad atitiktų jūsų stilių ir poreikius.

3. Pirmiausia saugumas: VR golfo klube yra saugos virvė, kuri neleidžia rankenai nukristi naudojimo metu. Virvę galima apvynioti aplink riešą arba įkišti į atitinkamą rankenos angą. Rankena taip pat turi rezervuotą skylę kitiems priedams pritvirtinti.

4. Patobulintas sukibimo valdymas: mėgaukitės įtraukiančia golfo patirtimi su mūsų neslystančia rankena ir ergonomiško dizaino VR golfo lazda. Šis universalus klubas, puikiai tinkantis vyrams ir moterims, berniukams ir mergaitėms, gali būti naudojamas kelis kartus, pagerinant jūsų sūpynių tikslumą ir žaidimo patirtį.

5.Tvirtai suimkite: pakelkite savo VR golfo žaidimą naudodami revoliucinį VR golfo klubo užrakinimo mechaninį dizainą. Tvirtai suimkite bet kurį valdiklį, kad paverstumėte jį golfo rankena ir patirtumėte tikroviškus svyravimus, įtvarus ir žetonus kaip niekada anksčiau.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai