Meškerė Fiksuotas rutulinis strypas Mini apsauga nuo susidūrimo Strypo įtraukiklis Meškerės kamštis Žvejybos įrankiai Priedai

€0.50 €1.26

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Magnet Fishing - no
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

1. Lankstus dizainas ir jūs galite susitvarkyti savo žvejybos stulpus su šiuo nešiojamu meškerės fiksuotu kamuoliu, praktišku ir patogiu meškerės kaklaraiščiu.

2. Pagaminta iš TPE medžiagos, tvirta ir patikima naudoti laiku.

3. Derinant grožį ir praktiškumą, jie yra kompaktiški ir lengvi, tačiau praktiški.

4. Nešiojamas meškerės fiksuotas rutulys yra daugiafunkcinis ir naudingas bei gali būti skirtas įvairiems poliams laikyti.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Portable Fishing Rod Fixed Ball

Medžiaga: TPE

Dydis: apie 6.1 * 3.7cm

Produktų sąrašas:

1* Nešiojamas meškerės fiksuotas rutulys

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Venkite sklaidos】Meškerės fiksuotas rutulys su nepriklausomu griovelių dizainu gali tvirtai laikyti kelis meškeres vienu metu, išvengiant trinties ir sklaidos.

2.【Paprasta ištraukti per storą strypą】Mini žuvies strypo fiksuotas rutulys padės lengviau ištraukti strypus, kad būtų galima geriau naudoti, kai kelių segmentų strypas yra per storas.

3.【TPE medžiaga】Meškerės rutulio laikiklis pagamintas iš TPE medžiagos, kuri yra elastinga, lanksti, elastinga, lengvai valoma, lengvai deformuojama ir gali būti naudojama ilgą laiką.

4.【Patogu nešiotis】Su mažomis ir lengvomis funkcijomis meškerės žuvies rutulys yra patogus nešiotis ir neužima vietos, todėl galite lengvai nešiotis jį naudoti lauke.

5.【Platus naudojimo spektras】Nešiojamas meškerės fiksuotas rutulys tinka žvejoti upėse, ežeruose, upeliuose, tvenkiniuose ir kitose vietose. Ir jis tinka įvairių dydžių stulpams suvilioti.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai