Žvejybos reikmenų krepšys Žvejybos įrankių laikymo krepšys Organizatorius Juosmens krepšys Pasiuntinio krepšys Rankinė lauko žvejybos įrankiams

€14.46 €40.87

(1 Klientų Atsiliepimai)
  • With Rack or Not - No
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Žvejybos krepšyje yra daug kišenių ir išorinė pakabinimo sistema, kad būtų užtikrinta erdvi laikymo vieta ir visi jūsų reikmenys būtų tvarkingi. Jis gali būti naudojamas kaip krepšys per petį, juosmens krepšys ir rankinė, puiki dovana meškeriotojams ir lauko entuziastams.

Funkcijos:

Patvarus: pagamintas iš kokybiško poliesterio audinio, atsparus vandeniui ir dilimui.

Pagrindinis skyrius: nuimamas skirstytuvas, skirtas pritaikytam saugojimui; dvi tinklinės kišenės po dangčiu žvejybos masalams ir kitiems mažiems aksesuarams.

Kelios kišenės: Užtrauktuku užsegamos priekinės kišenės, šoninė kišenė, galinė kišenė ir vandens butelio kišenė, suteikianti pakankamai vietos jūsų reikmenims laikyti ir palaikanti juos tvarkingus.

Išorinė pakabinimo sistema: Molle audekliniai ir D žiedai replėms ir kitiems daiktams kabinti; šoninis dirželis meškerei tvirtinti.

Patogu: nuimamas reguliuojamas pečių diržas ir juosmens diržas, skirtas nešiotis laisvų rankų įranga, gali būti naudojamas kaip pečių krepšys, juosmens krepšys ar rankinė.

Specifikacijos:

Medžiaga: poliesteris

Spalva: Juoda / Armijos žalia / Kamufliažas (pasirinktinai)

Dydis: 40 * 17 * 20cm / 15.7 * 6.7 * 7.9in

Svoris: apie 580g - 645g / 1.3lb - 1.4lb

Pakuočių sąrašas:

1 * Žvejybos reikmenų krepšys

Žymos: fishing gear storage bag organizer, bag utilities fishing, bags multifunctional fishing, florida gators football gear

Visi atsiliepimai

2024-01-04

/

Pirkėjas

There is a 1cm hole at the bottom of the bag, quality control not good


Susiję produktai