Decoy pelkinės antys besisukančios sparno judesio antis "Decoy" baterija maitinama "Decoy Smoother" tylesnis nuotolinio valdymo pultas "Mallard Ducks"

€52.70 €142.44

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

"Electric duck decoy" specialus nuimamas apvalkalas yra pritvirtintas prie tiksliai prigludusios masalo odos.

Naujasis patobulintas "Decoy Mallard Ducks" variklis užtikrina sklandesnį, tylesnį ir greitesnį sparnų sukimąsi.

Ančių medžioklės masalai yra tikroviški, nuotolinio valdymo judesiai, kur kas geresni nei nejudančios masalinės antys.

Stilius: Elektrinė antis

Variklis: 6V

Nuotolinio valdymo pultas: palaikymas

Nuotolinio valdymo atstumas: 50-200 metrų (atvira zona)

Baterija: 4 * AA sausa baterija, nepridedama

Dydis: (matas nuo anties sąskaitos iki anties uodegos) 38CM

Laikiklio ilgis 80CM

Vidinės dėžutės dydis: 25 * 16 * 37CM \ 9.84X6.29X14.5in

Vienas bendras svoris yra apie 1,25 KG

Malonūs patarimai:

1. Dėl ekrano spalvų temperatūros, fotoaparato, aplinkos apšvietimo ir fotografavimo įgūdžių kai kurių gaminių nuotraukos gali turėti nedidelį spalvų skirtumą, o spalva priklauso nuo tikrojo produkto!

2. Prašome leisti nedidelį dydžio skirtumą dėl skirtingų rankinių matavimų.

Produktų sąrašas

1*masalinė antis

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Į gyvenimą panaši antis】Elektrinis anties jauko specialus nuimamas apvalkalas yra pritvirtintas prie tiksliai prigludusios masalo odos. Jis pasižymi tikroviškomis plunksnų detalėmis ir spalvomis, kad atrodytų itin tikroviškai, tarsi tai būtų tikras anties plaukimas.

2.【Efektyviai pritraukite antis】Decoy pelkių ančių naujas patobulintas variklis užtikrina sklandesnį, tylesnį ir greitesnį sparnų sukimąsi. Jo korpusas pagamintas iš aukštos kokybės PE su labai tikrovišku sparnų atspaudu ir kėbulo dažais, kurie padeda efektyviai pritraukti antis.

3.【Nuotolinio valdymo pratimų antis】Ančių medžioklei skirti masalai yra kur kas pranašesni už nejudančias masalo antis, nes jos realiai juda valdomos nuotoliniu būdu. Tai gali žymiai padidinti mūsų produktyvumą darbe ir padėti sutaupyti laiko bei energijos.

4.【Lengvas akumuliatoriaus valdymas】4 AA baterijos (nepridedamos), kurios maitina judesio ančių jaukus, yra ekologiškesnio ir ekologiškesnio dizaino. Tai pašalina įkroviklio poreikį ir leidžia greitai pakeisti akumuliatorių lauke.

5.【Montavimas be išardymo】Besisukančių sparnų ančių jaukų dizainą galima išardyti ir surinkti, o tai mums patogu nešiotis. Tai leidžia mums greitai įdiegti vos per 30 sekundžių, todėl net naujokas gali lengvai su tuo susitvarkyti.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai