Heavy Duty 1500A 4M automobilio akumuliatoriaus šuolio laidai ir automobilių stiprintuvo kabelių trumpiklio kabelių rinkinys šuoliui, pradedantis negyvas arba silpnas

€13.32 €26.64

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženkleliai:

1. Patobulinta apsauga: Mūsų trumpiklių kabeliuose yra aligatorių spaustukai, pagaminti iš tvirto ir tvirto metalinio vario arba aliuminio, užtikrinantys patogų sukibimą ir saugumą naudojimo metu. Kabeliai yra padengti antifrizo paviršiaus sluoksniu ir yra atsparūs aukštai temperatūrai, užtikrinantys efektyvią izoliaciją ir neprilygstamą ilgaamžiškumą.

2. Stabilus ir laidus: Šiuos trumpiklio kabelius nėra lengva sulaužyti ir užtikrinti stabilumą naudojimo metu. Jie turi gerą elektros laidumą ir sutirštintą kabelį, kuris gali valdyti dideles sroves.

3. Paprasta naudoti: prijunkite juodą spaustuką prie neigiamo ir raudoną spaustuką prie teigiamo gnybto, kad būtų lengviau, spalvomis pažymėtą. Šie trumpiklio kabeliai lengvai valdo 1500A srovę ir puikiai tinka transporto priemonėms, kurių darbinis tūris yra iki 3.0.

4. Lengvas prijungimas: Mūsų trumpiklio kabeliai suteikia lanksčią ir patogią prijungimo galimybę, kurios kabelio ilgis yra 3/4 m, leidžiantis prisijungti prie kito įrenginio nejudinant automobilio.

5. Plačiai suderinamas: Šie trumpikliai kabeliai siūlo universalų naudojimą ir tinka daugumai automobilių modelių, įskaitant mažus automobilius, vidutinio dydžio automobilius ir sunkvežimius. Būkite pasirengę bet kokiems skubiems pakelės veiksmams naudodami šiuos pritaikomus kabelius.

Aprašymas:

Greitai ir saugiai užveskite savo transporto priemonę naudodami mūsų šokinėjimo kabelius.Užtikrinkite savo saugumą ir stabilumą naudojimo metu su spalvomis pažymėtais aligatorių spaustukais. Mūsų lankstūs kabeliai yra skirti naudoti su vidutinio dydžio automobiliais, todėl juos būtina turėti bet kokiam pakelės rinkiniui. Patikėkite mumis, kad greitai sugrąžinsime jus į kelią!

Specifikacijos:

1. Produkto pavadinimas: Jumper Cables

2. Medžiaga: varis | Aliuminis

3. Ilgis: 3 metrai / 4 metrai

Pakuočių sąrašas:

2vnt.*Šokinėjantys kabeliai (teigiami ir neigiami poliai)

Visi atsiliepimai

Susiję produktai