Klasikinis strateginis stalo žaidimas "Inlaid Backgammon Western Land War" šachmatų rinkinys su žaidimo gabalais Kauliukų taurės Geriausia strategija vaikams

€10.00 €34.30

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Classic Strategy Board Game
  • Origin - Mainland China
  • Brand Name - liilaimic

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Klasikinis strateginis stalo žaidimas Inkrustuotas backgammon Vakarų žemės karo šachmatų rinkinys su žaidimo gabalais Kauliukų taurės Geriausia strategija vaikams suaugusiems

Ženklelių taškai: 1. Pasirinkta medžiaga: Pagaminta iš patvarios ir saugios mikropluošto ir PU odos, backgammon stalo žaidimas yra sunkus, patikimas ir nelengvai sugadinamas. Mokykite savo vaiką žaidimo džiaugsmų.

2.Lavinkite loginį mąstymą: "Backgammon" rinkiniai gali lavinti jūsų vaiko erdvės pojūtį ir palengvinti vaikų erdvinį mąstymą bei problemų sprendimą tradiciniu mokymo būdu.

3. Sulankstomas dizainas: "Backgammon" plokštė yra kompaktiška ir taupanti vietą jūsų kambariui, lengvai laikoma, kai jų nenaudojate. Sulankstomas ir lengvas dizainas padidina mobilumą ir patogumą nešiotis į norimą vietą.

4.Kurti kontaktinius santykius: "Backgammon" žaidimai padeda užmegzti intymų kontaktą ir bendravimą tarp tėvų ir vaikų ar žaidimų draugų bei lavina vaikų organizacinius įgūdžius.

5.Tobulos dovanos: Kelionių atgalinis žaidimas yra puiki dovana Kalėdoms, gimtadieniui, Motinos dienai, Valentino dienai, Helovinui ir šeimai, draugams, kolegoms ar klasės draugams.

Aprašymai:

Šachmatų lentą galima suvynioti, o gabalėlius laikyti užtrauktuku, kuris yra mažo dydžio ir lengvai nešiojamas.

Naujas žaidimų rinkinys. Laikykitės standartinių žaidimo taisyklių ir atnaujinkite dizainą.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Ritininis dvigubos žemės šaškių lentos rinkinys

Medžiaga: mikropluoštas + PU

Lentos dydis: 35.5 * 25cm / 13.98x9.84in

Vienetų dydis: 20 * 5mm / 0.79x0.20in

Produkto svoris: apie 250g

Produktų sąrašas:

Mikropluošto plokštė *1

Baltasis šachmatininkas*15

Juodasis šachmatininkas*15

Kauliukai*5

Visi atsiliepimai

Susiję produktai