Lengvas diržas Žvejybos kuprinė Universali vandeniui atspari žvejybos kuprinė su meškerės laikikliu muselinei žvejybai lauke

€22.79 €33.51

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Canvas
  • With Rack or Not - No
  • Use - Multi-Purpose
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

Funkcijos:

Universalus dizainas: Ši žvejybos kuprinė skirta nešiotis kaip krepšys per petį, kryžminis krepšys ar kuprinė, suteikiant jums keletą nešiojimo galimybių, kad būtų patogiau.

Šviesą atspindintis saugumas: Šis žvejybos diržo reikmenų laikymo krepšys su šviesą atspindinčiomis juostelėmis užtikrina matomumą ir saugumą naktinės žvejybos nuotykių metu, todėl tai idealus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta žvejoti sutemus.

Atsparus vandeniui ir patvarus: Pagaminta iš vandeniui atsparių medžiagų, ši lengva diržo žvejybos kuprinė suteikia geresnę jūsų žvejybos įrankių apsaugą. Tvirta konstrukcija užtikrina ilgalaikį ilgaamžiškumą, todėl tinka įvairioms lauko veikloms.

Efektyvus saugojimas: Dėl didelės talpos ir kelių kišenių šis diržo reikmenų laikymo krepšys suteikia pakankamai vietos jūsų žvejybos įrangai organizuoti.Jame netgi yra meškerės laikiklis, leidžiantis saugiai laikyti meškerę vietoje judant.

Patogus ir patogus: Kvėpuojanti šio žvejybos masalo krepšio koryto medvilnės nugarėlė užtikrina komfortą ilgesnio naudojimo metu. Be to, krepšyje yra nuimamas ir reguliuojamas peties diržas, leidžiantis pritaikyti prigludimą pagal savo pageidavimus.

Specifikacijos:

Medžiaga: 600D nailonas

Dydis: 44 * 12 * 22 cm

Svoris: 0.53kg

Komplektą sudaro:

1 * Žvejybos kuprinė

Visi atsiliepimai

Susiję produktai