Slushy Maker Cup Slushie Cup Magics Freeze Squeeze Ice Cup Summer Smoothies Slushie Cups Ledų gamintojas namams

€17.88 €25.19

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Ice Cream Tools Type - Ice Cream Makers
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

[Upgrade Slushie Cup with Greater Talpa 500ml ]Šio puodelio talpa yra 500ML (16.9 OZ)galite pasidalinti skirtingu skoniu su kitais. Visas sultis, koksą, pieną, braškes ir net sodą paverskite kokteiliu. Pilkite daugiau skysčio ir kiekvieną kartą gaminkite daugiau kokteilių! Nebereikia atsidusti dėl mažos puodelio talpos. Kokteilių mėgėjai bus maloniai nustebinti!

[100% saugi maistinė medžiaga] "Slushie" puodelių gamintojai yra pagaminti iš BPA nemokamo ir maistinio silikono EVA ir PP, "squeeze cup slushy maker" minkšti ir nedeformuojami, purūs puodeliai yra plaunami ir daugkartinio naudojimo. Šis "Freeze magic slushy" gamintojas yra 100% saugus jums ir jūsų vaikams.

"Maker Ice Cup":Gaivūs šliužai, skanūs pieno kokteiliai ir sveiki vaisių kokteiliai vos per kelias minutes. Gaminant viršuje esantį silikoninį dangtelį reikia atidaryti. Jokių ledo kubelių, jokio maišytuvo, jokios netvarkos!Tiesiog užšaldykite, išspauskite ir mėgaukitės vėsia vasara!

Puiki šeimos veikla:slushy maker mašina vaikams ir suaugusiems, eksperimentuokite su bet kokiais ingredientais, kad sukurtumėte naujus derinius - kiekvienas gali smagiai praleisti laiką. Galite padovanoti jį kaip vasaros dovaną artimiesiems, draugams, kolegoms. Smagiai praleiskite laiką kartu!

Daugkartinis naudojimas:Galite padalinti puodelį ir naudoti šepetį, kad jį nuplautumėte vandenyje, tada galite toliau jį naudoti, paprastai Užšaldykite vieną kartą ir naudokite vieną kartą.

Produkto talpa: 500ML

Spalva: mėlyna / ruda

Medžiaga: PP + EVA + silikagelis

Dydis: 11.8x22.5MM

Pakuote sudaro:

1 * "Slushy Maker" taurė

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai