Vidinis badmintono rinkinys Švytintis patalpų badmintono treniruoklių komplektas su didelio elastingumo badmintono kamuoliais Badmintono vieno žaidėjo atšokimas

€6.03 €10.95

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Feather Material - Class A Goose Feather
  • Origin - Mainland China
  • Head Material - Sandwich Cork

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

Ieškote patvaraus ir smagaus badmintono treniruočių rinkinio? Neieškokite daugiau! Mūsų rinkinį galima lengvai įdiegti įvairiose vietose, todėl galite praktikuoti koordinavimą neribojant vietos. Be to, mūsų rinkinys padidins jūsų treniruočių linksmybes ir vaizdinius efektus.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: badmintono treniruočių rinkinys

Medžiaga: nailonas

Aukštis: reguliuojamas

1-2 metrai Pakuočių sąrašas:

Vėjo nepraleidžiantis badmintono kamuolys*1, lipni juosta*1, elastinė virvelė*10

Nepravėrus badmintono kamuoliukai*3, lipni juosta*3, elastinė virvelė*10

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Lengvas montavimas: Nesvarbu, kur einate, mūsų badmintono atšokimo treniruoklį galima lengvai nustatyti su stipriais lipniais tvirtinimo elementais. Mėgaukitės badmintono linksmybėmis bet kada ir bet kur su stabilia fiksacija ant įvairių paviršių, nereikia kalti nagų ar gręžti.

2.Patobulinta žaidimo patirtis: pasinerkite į adrenaliną siurbiantį žaidimą su mūsų badmintono atšokimo treneriu, kuris padidina linksmybes ir vizualinius efektus žėrinčiais kamuoliukais. Dėl didelio elastingumo ir atsparaus dizaino galite žaisti labiau pasitikėdami savimi ir pagerinti savo žaidimo įgūdžius.

3. Patvarus veikimas: Dėl tvirtos konstrukcijos ir aukštos kokybės nailono medžiagos šis badmintono atšokimo treniruoklis užtikrina išskirtinę kokybę, kuri išlieka ilgalaikė. Jo lengvas, bet patvarus dizainas užtikrina valandų valandas smagių ir efektyvių treniruočių be deformacijų ar nusidėvėjimo.

4.Patogu žaisti uždarose patalpose: atsisveikinkite su susivėlusiomis elastinėmis virvėmis su mūsų badmintono atšokimo treniruokliu, leidžiančiu be jokių apribojimų praktikuoti savo įgūdžius patalpose. Pagerinkite savo daužymą, kritimą ar vairavimą patogiai namuose naudodami šį novatorišką sprendimą.

5.Šeimos linksmybės: mėgaukitės badmintonu su savo artimaisiais - Šis badmintono atšokimo treneris leidžia jums praktikuoti savo įgūdžius solo arba su šeima, skatinant tėvų ir vaikų bendravimą ir stiprinant šeimos atmosferą. Tai taip pat pagerina vaikų reakcijos gebėjimus, fizinį pasirengimą ir koordinaciją.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai