Balansavimo žaidimas Voverės balansas Stumiantys poliai Žaislai Balansas Tėvų ir vaikų interaktyvus šeimos stalo dėlionės žaidimas Stūmimo poliai

€10.64 €15.20

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Squirrel Pushing Piles Tabletop Game
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Turėdami skirtingų spalvų statymus, žaidėjai turi galvoti apie strategijas, kaip išstumti atitinkamą medinį kuolą, nenuverčiant krūvos. Puikiai tinka šeimos žaidimų vakarui

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Voverės stūmimo polių stalo žaidimas

Medžiaga: ABS

Taikomas amžius: vaikai (4-6 metų)

Sąrašas

1 x balansavimo žaidimas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Interaktyvus ir stimuliuojantis: pagerinkite savo vaiko pažintinius ir motorinius gebėjimus naudodami mūsų "Pile Pull" žaidimą.Paskatinkite vaiką stumti medinį kuolą ant atitinkamo skaičiaus ir spalvos. Lengvai suprantamos taisyklės ir paprastas žaidimas juos įtraukia.

2.Loginės linksmybės: Vaiko proto stimuliavimas naudojant šį krūvos traukimo žaidimą, kuris pagerina jo logiką ir sprendimų priėmimo gebėjimus. Medinių kuolų valdymas reikalauja strategijos ir kruopštaus mąstymo, suteikiant vaikams sudėtingą ir įdomią patirtį.

3.Lavinkite spalvų suvokimą: Su spalvingais mediniais poliais "Pile Pull Game" gali padėti jūsų vaikui lavinti spalvų suvokimą ir pagerinti spalvų bei grožio pojūtį. Tai savo ruožtu gali sustiprinti jų kūrybiškumą ir padidinti pasitikėjimą savimi.

4.Skatinkite šeimos ryšį: mėgaukitės kokybišku laiku su artimaisiais per "Pile Pull Game" – tėvų ir vaikų stalo žaidimą, puikiai tinkantį 2–4 žaidėjams. Pagerinkite bendravimą, padidinkite bendravimą ir ugdykite vaikų komandinio darbo bei konkurencinius įgūdžius.

5.Multi uses: Pile Pull Game yra įdomus ir sudėtingas žaidimas, kuris patikrina jūsų įgūdžius, strategiją ir sėkmę, kai ištraukiate medines kaladėles iš bokšto ir sukraunate jas ant viršaus, nesugriūdami.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai