Alyvos plėvelės valiklis stiklui 150ML alyvos plėvelės pašalinimo valiklis vandens dėmėms nuvalyti Automobilių langų tepalai stikliniams langams

€5.74 €15.96

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Type - Antifreeze
  • Capacity - 150ml
  • Concentrated - Yes
  • Shelf Life - 3 year
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Priverskite savo automatinio stiklo langą spindėti kaip naujas su mūsų lengvai naudojama automatinio stiklo alyvos plėvele Remover.It efektyviai valo dulkes ir pašalina alyvos plėvelę neakindama akių. Atkurkite stiklo šviesą ir mėgaukitės krištolo skaidrumo vaizdais vairuodami.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Stiklo alyvos plėvelės valiklis

Galiojimo laikotarpis: 3 metai

Pagrindinės sudedamosios dalys: riebalų šalinimo faktorius, emulsiklis ir kt.

Produkto talpa: apie 150ml

Produkto dydis: apie 16.2 * 4.5 cm / 6.38 * 1.77 colių

Produkto efektas: Efektyviai pašalinkite aliejaus, vandens dėmes ant stiklo.

Dėmesys

1. Šis produktas tinka tik stiklo paviršiui, prašome nenaudoti ant kitų medžiagų;

2. Laikyti atokiau nuo vaikų, kad išvengtumėte atsitiktinio nurijimo;

3. Lengvai padėkite vėsioje ir sausoje vietoje, venkite tiesioginių saulės spindulių, atokiau nuo ugnies.

Pakuočių sąrašas:

1vnt*Automobilių stiklo alyvos plėvelės valiklis

Pastabos:

1. Dėl stebimos spalvų temperatūros, fotoaparato, aplinkos apšvietimo ir fotografavimo įgūdžių kai kurios prekių nuotraukos gali šiek tiek skirtis spalvomis, vyrauja natūra spalva!

2. Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti nedidelį dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Atkuria stiklo šviesą: išspręskite valytuvų užsikimšimą ir be vargo atkurkite šviesos pralaidumą stikle naudodami mūsų alyvos plėvelės valiklį. Greitai pašalina nešvarumus, nepažeisdamas stiklo, užtikrindamas saugesnį vairavimą.

2.Putojantys rezultatai: Lengvai atsikratykite paukščių išmatų, alyvos dėmių, vandens dėmių ir dulkių ant automobilio stiklo naudodami mūsų daugiafunkcinį alyvos plėvelės valiklį, skirtą stiklui.Atkurkite krištolo skaidrumo matymą ir mėgaukitės blizgiu, be dėmių priekiniu stiklu, veidrodėliais ir langu.

3.Pašalinkite alyvos plėvelės rūpesčius: Šis automobilio stiklo alyvos plėvelės valiklis pašalina užsispyrusią alyvos plėvelę ir nešvarumus nuo priekinio stiklo, nepalikdamas dirginančių vandens žymių ar akinimo. Patirkite efektyvų valymo procesą, kurį atlieka tik keli purškalai.

4. Efektyvus valymas: Supilkite mūsų stiklo alyvos plėvelės valiklį tiesiai į valytuvo puodą, kad be vargo pašalintumėte užsispyrusius nešvarumus, riebalus ir nešvarumus. Pasiekite krištolo skaidrumo priekinį stiklą be jokių tepinėlių ar dryžių, užtikrindami lengvą ir efektyvų valymą.

5. Universalus naudojimas: Mūsų aliejinės plėvelės valiklis stiklui puikiai tinka valyti riebią plėvelę, nešvarumus, dulkes ir pirštų atspaudus nuo stiklo paviršių, įskaitant galinio vaizdo veidrodžius, kosmetinius veidrodžius, stiklines duris, langus ir apsaugas nuo vėjo. Pasirūpinkite, kad jūsų stiklas atrodytų visiškai naujas.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai