Jūros žvejybos reikmenys Vidurinis lovio skalės styginių kabliukas, sudužusio laivo meškerės surinkimo stovas

€0.54 €0.88

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China
  • Magnet Fishing - no

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

Pagerinkite savo žvejybos jūroje patirtį su mūsų vidurinio lovio skalės styginių kabliukų ir sudužusio laivo meškerės surinkimo stendu - dviem pagrindiniais priedais visiems jūrų meškeriotojams. Vidurinis lovio skalės styginių kabliukas sukurtas taip, kad saugiai laikytų jūsų meškerę, todėl būtų lengva nustatyti ir organizuoti. Sudužusio laivo meškerės surinkimo stovas užtikrina stabilumą ir patogumą statant meškeres.

Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, šie priedai yra patvarūs ir pagaminti taip, kad atlaikytų atšiaurias jūrų žvejybos sąlygas. Vidurinis lovio skalės styginių kabliukas pasižymi tvirta konstrukcija, kuri saugiai laiko jūsų meškerę vietoje, neleidžia susipainioti ir užtikrina sklandų liejimą. Sudužusio laivo meškerės surinkimo stovas suteikia stabilią platformą, todėl lengviau surinkti ir prižiūrėti meškerės sąrankas.

Šie priedai pasižymi universalumu ir suderinamumu su skirtingais žvejybos nustatymais. Nesvarbu, ar orientuojatės į mažas, ar į dideles žuvų rūšis, "Middle Trough Scale String Hook" ir "Shipwreck Fishing Line Collection Stand" yra pagrindiniai įrankiai visų įgūdžių meškeriotojams.

Vidurinis lovio skalės styginių kabliukas ir sudužusio laivo meškerės surinkimo stovas yra kompaktiški ir lengvi, todėl juos lengva laikyti ir transportuoti. Jų praktiškas ir patogus naudoti dizainas užtikrina be rūpesčių žvejybos patirtį.

Produkto pavadinimas: Jūrų žvejybos reikmenys Tibeto Tibeto kablyje

Medžiaga: plastikas

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: kaip parodyta paveiksle

Komplektą sudaro: 1* Jūros žvejybos priedai tiblon kablyje (galimi variantai)

Pastabos:

1. Leiskite 0–1 colio paklaidą dėl rankinio matavimo. Ačiū už supratingumą.

2. Monitoriai nėra sukalibruoti vienodai, nuotraukose rodoma elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo realaus objekto.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai