Matavimo liniuotė Dailidės įrankis Matavimo liniuotė Reguliuojamas kvadratinis dailidės matavimo išdėstymo įrankis plytelių dailidės rėminimui

€29.61

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Universalus dizainas puikiai tinka bet kokiam darbui, o didelis aiškumas leidžia lengvai skaityti ir reguliuoti reikiamą kampą. Be to, patvarus dizainas užtikrina ilgalaikį veikimą.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Carpenters Square Tool

Medžiaga: aliuminio lydinys

Produkto dydis: apie 10.83x7.68 colių / 27.51x19.51cm

Svoris: 245g

Pakuočių sąrašas:

1* Dailidės kvadratinis įrankis

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lengva dirbti su: Naudodami šį dailidžių kvadratinį įrankį pasieksite tikslius savo medienos apdirbimo projektų matavimus. Tiesiog sureguliuokite reikiamą kampą ir kiekvieną kartą priveržkite veržlės padėtį, kad gautumėte tikslius rezultatus.

2. Patobulintas matomumas: "Carpenters Square Tool" rodo didelio aiškumo skalės linijas, todėl jį lengva skaityti su mažu akinimu. Jis padengtas apsauginiais milteliais, užtikrinančiais patvarumą ir tikslumą, užtikrinant, kad kiekvienas matavimas būtų svarbus.

3.Daugiafunkcinis naudojimas: Suprojektuotas kaip kontūro, kūgio, rašytuvo, pjūklo kreiptuvo, kadravimo kvadrato ir kt. derinys, šis dailidės kvadratinis įrankis patenkina įvairius medienos apdirbimo poreikius ir siūlo daugiafunkcines funkcijas.

4. Lengvos konversijos: mūsų dailidžių kvadratinis įrankis supaprastina matavimus naudodamas imperinius dydžius ir lengvai naudojamą konversijų diagramą. Sklandžiai perjunkite tarp colių, pėdų, kad gautumėte tikslius rezultatus.

5. Ypač patvarus: Pagamintas iš stipraus ir elastingo aliuminio lydinio, šis dailidės kvadratinis įrankis užtikrina ilgalaikį veikimą ir atsparus deformacijai bei rūdims. Gaukite patikimus ir tvirtus medienos apdirbimo projektų rezultatus.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai