Besisukantis kortų dėklas Skaidrus žaidimo kortų dėklas Dviejų kaladžių kortų laikiklis Pasukamas kortų laikiklis Žaidimo kortų dėklas Tvirtas ir praktiškas

€3.80 €5.44

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Age - >3 Years
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Teisingai sutvarkykite žaidimo kortas naudodami šį praktišką kortų dėklą.Jo universalus dizainas tinka visoms standartinio dydžio kortoms ir jį patogu laikyti rankoje žaidžiant. Supaprastinkite savo žaidimų vakarus naudodami šį būtiną priedą.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Besisukantis kortelių dėklas

Talpa: 2 deniai

Pakuočių sąrašas:

Besisukantis kortelių dėklas * 1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano parametrų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Dėl rankinio matavimo skirtumo leiskite 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lengvas kortelių valdymas: besisukantis kortelių dėklas leidžia sklandžiai pasukti kairę ir dešinę, supaprastinant kortelių organizavimą ir sutaupant laiko. Praktiškas dizainas sumažina netvarką, kad būtų galima optimaliai pasiekti kortelę.

2.Ilgalaikis patvarumas: laikykite savo korteles tvarkingas ir lengvai pasiekiamas naudodami šį besisukantį kortelių dėklą, pagamintą iš įbrėžimams atsparaus skaidraus akrilo. Jo patvari ir krištolo skaidrumo išvaizda užtikrina ilgalaikį naudojimą ir yra supakuotas į apsaugines gofruotas dėžes saugiam gabenimui.

3. Patobulintas paprastumas: Naudojant mūsų besisukantį kortelių dėklą, kortelių tvarkymas žaidimo metu tampa paprastas. Šis būtinas žaidimo priedas padarys visą žaidimo procesą sklandesnį, todėl galėsite lengvai pasiekti ir išmesti kortas. Tai užtikrina, kad žaidėjai galėtų sutelkti dėmesį į žaidimą be blaškymosi ar klaidų.

4. Universalus dizainas: Šiame besisukančiame kortų dėkle telpa plačios arba siauros kortelės, todėl jis tinka įvairiems kortų žaidimams. Galite lengvai įdėti ir išimti korteles dėklo viduje dėl sklandaus sukimosi ir pasvirusių angų. Padėklas turi pagrįstą dydį, kuris neužima daug vietos ant stalo.

5.Nešiojamas ir patogus: ir patogus laikyti, mūsų besisukantis kortelių dėklas neužims vertingos vietos. Pasiimkite jį bet kur ir bet kada ir žaiskite kortomis lauke. Mėgaukitės patogiu kortelių laikymu su šiuo mažu ir nešiojamu dėklu.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai