Oro ledo ritulio žaidimas Stalas Greito tempo smagus stalo žaidimas Greito tempo smagus stalo žaidimas Vaikų ledo ritulio žaidimas Stalviršis Oro ritulio stalas A

€9.99 €14.27

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Tabletop Air Hockey Table
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šis oro ritulio žaidimų stalviršis turi didelio tankio lentą, užtikrinančią patvarumą ir tvirtumą. Patogus ir praktiškas dizainas leidžia lengvai laikyti ir nešiotis. Tai taip pat skatina draugišką bendravimą ir pagerina reagavimą, todėl puikiai tinka tėvų ir vaikų pramogoms.

Produkto pavadinimas: Stalo ledo ritulys

Dydis: 510 * 315 * 95mm

Medžiaga: ABS + pluošto plokštė

Baterija: 3 * AA baterijos (nepridedamos)

Kaip žaisti:

1. Paprastai jį vaidina du ar keturi žmonės. Abi šalys nustato spardančios šalies spalvą ir abiejų šalių kamuolius mėtydamos monetas. Tada spardantis šalis stumia savo pirmąjį kamuolį iš stalo galo į kitą ir vėlesnius.

Kai antrasis žaidėjas paleidžia savo pirmąjį kamuolį, jis turi pabandyti numušti priešininko kamuolį žemyn arba per priešininko kamuolį.

2. Abi pusės pakaitomis žaidžia kamuoliu, kol visi rutuliai bus išstumti. Šiuo metu raundas baigiasi.

3. Žaidėjas, paleidęs tolimiausią kamuolį, yra šio raundo nugalėtojas, o rezultatas bus padalintas pagal ekraną ant scenos. Galutinė pergalė nebus laikoma tol, kol pusė nepasieks arba neviršys 15 taškų.

Sąrašas:

Stalo oro ritulio žaidimo x1 rinkinys

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Ilgalaikis: Pagamintas iš aukščiausios kokybės ir atsparių medžiagų, mūsų stalo oro ritulio žaidimas gali pasigirti bekvapiu dizainu, neprilygstamu patvarumu ir lygiu bei stabiliu žaidimo paviršiumi dėl didelio tankio lentų naudojimo.

2.Patogios pramogos: patirkite pramogas viduje ir lauke su šiuo praktišku stalo oro ritulio žaidimu. Lengva sąranka leidžia greitai mėgautis greito tempo žaidimu su šeima ar draugais.

3.Skatinti klijavimą: Šis stalo oro ritulio žaidimas pagerina socialinę sąveiką, suteikdamas įdomų būdą skatinti draugišką bendravimą ir stiprinti santykius su šeima ir draugais.

4.Atleiskite įtampą su linksmybėmis: Paimkite rankas į mūsų stalo oro ritulio žaidimą ir puikiai praleiskite laiką su draugais ir šeima. Patirkite šio konkurencingo žaidimo jaudulį ir sustiprinkite savo reagavimą bei judrumą, tuo pačiu lengvai išlaisvindami stresą.

5.Nice Present: Stalo oro ritulio žaidimas yra linksmas priedas prie bet kokio susibūrimo su draugais ir šeima. Puiki dovana gimtadieniams, Kalėdoms ar vaikų vakarėliams.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai