Elnių tempimo rogės Dėvėti nepradedamas slankiojantis kilimėlis poledinei žūklei Medžiokliniai medžiojamieji gyvūnai Malkų medžioklės įrankiai Priedų siuntos

€11.19 €29.44

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Jis stabiliai slysta ir atlaiko iššūkius nesibaigiančioms žiemos linksmybėms! Lengva įdiegti, naudokite kaip vaikų slides arba padovanokite kaip puikią kalėdinę dovaną.

Specifikacijos:

Dydis: 73 * 23inch

Medžiaga: polietilenas

Produktų sąrašas:

A: Elnių tempimo rogės*1 gabalas ir virvė*2 vnt

. Arba

B: Elnių tempimo rogės*2 dalys ir virvės*4 dalys

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Stabilus vilkimas: Specialus dizainas leidžia lengvai judėti įvairiose vietovėse. Nesvarbu, ar tai sniegas, ledas, ar tvirti kalnai, jis slysta stabiliai. Nesvarbu, ar tai šuo, ar sniego motociklas, ar žmogus, galite lengvai vilkti šias elnių roges.

2. Patikima medžiaga: be vargo perkelkite savo grobį su mūsų elnių tempimo rogėmis.Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, tvirta konstrukcija ir patvarus didelio tankio polietileno korpusas užtikrina optimalų atsparumą ir stabilumą bet kuriai vietovei.

3. Greitas montavimas: saugiai ir greitai pririškite savo grobį prie šios elnio vilkimo rogės, nereikalaujant sudėtingų įrankių ar žingsnių. Tiesiog pritvirtinkite virvę ir galėsite greitai pradėti ją naudoti.

4.Platus naudojimas: Paverskite savo kiemą stebuklų šalimi su šiomis elnių tempimo rogėmis. Dėl savo universalumo jis gali būti naudojamas kaip sodo rogės, žaidimų rogės arba malkų vilkimas.

5. Nuostabi dovana: mūsų elnių drag rogės yra puiki dovana nustebinti savo meilužį ypatingomis progomis, tokiomis kaip gimtadieniai, Tėvo diena ar Kalėdos.Dėl tvirto ir lengvo dizaino tai puikus sprendimas be vargo laimėti žaidimą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai