2024 m. mini anglų kalbos stalo kalendorius 12 mėnesių 2024 m. sausio–gruodžio mėn. Dviejų laidų įrišimas Nešiojamasis namų biuro mokyklos mėnesio tvarkaraščio planuotojas

€1.03 €1.81

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Style - Table Calendar
  • Type - Printing Calendar
  • Promotional - Yes
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2024 m. mini anglų kalbos stalo kalendorius 12 mėnesių 2024 m. sausio–gruodžio mėn. Dviejų laidų įrišimas Nešiojamasis namų biuro mokyklos mėnesio tvarkaraščio planuotojas Nuolatinis darbalaukio kalendorius

Daug vietos rašymui: palaikykite tvarką ir palikite daug vietos susitikimams, veikloms, įvykiams ir priminimams įrašyti į mūsų kalendorių.

Aukštos kokybės popierius: mėgaukitės sklandžia rašymo patirtimi, nesijaudindami dėl rašalo plunksnų ar vandens nutekėjimo ant balto storo popieriaus.

Universalus dizainas: Dėl klasikinių spalvų ir paprastos kalendoriaus išvaizdos jis suderinamas su bet kokiu dekoravimo stiliumi ar pageidavimais.

Efektyvus laiko valdymas: laikykitės savo tvarkaraščio naudodami lengvą puslapių vartymą ir atostogų žymeklius, kad galėtumėte efektyviai planuoti.

Staigmenos dovana: padovanokite savo artimiesiems ypatingą staigmeną naudodami šį 2024 m. stalo kalendorių, kuriame yra nuostabių vaizdų ir aukštos kokybės popieriaus.

Aprašymas:

Pristatome mūsų stalo kalendorių 2024 metams, puiki dovana jūsų artimiesiems. Šiame kalendoriuje yra nuostabių vaizdų ir aukštos kokybės popieriaus, kuris užfiksuoja nepamirštamus prisiminimus. Tai ypatinga staigmena bet kokiai progai, pavyzdžiui, gimtadieniams, Kalėdoms ar jubiliejams. Turėdami daug vietos rašymui, galite lengvai įrašyti susitikimus, veiklą, įvykius ir priminimus. Atostogų žymekliai palengvina planavimą, užtikrindami, kad daugiau niekada nepraleisite termino. Mūsų kalendorius pagamintas iš balto storo popieriaus, kuris užtikrina sklandžią rašymo patirtį, nesijaudinant dėl rašalo plunksnų ar vandens nutekėjimo. Jo klasikinės spalvos ir paprasta išvaizda be vargo įsilieja į bet kokį dekoravimo stilių ar pageidavimus. Dviejų laidų įrišimas leidžia lengvai pasukti puslapį, todėl tai yra puikus įrankis efektyviam laiko valdymui.

Elemento pavadinimas: Stalo kalendorius

Medžiaga: popierius

Savybės: dviejų laidų įrišimas, nešiojamas dydis, storas popierius

Dydžio informacija:

L: 10.5cm / 4.13", W: 7.6cm / 2.99" (apytiksliai)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymų skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl skirtingo rankinio matavimo.

Komplektą sudaro:

1 x Stalo kalendorius

Visi atsiliepimai

Susiję produktai