vandens spalvos teptuko rašiklio rinkinys 12 vnt vandens dažų teptukai Pakartotinai užpildomi akvarelės teptukų rašikliai studentams, vakarėliams, amatams (12vnt)

€3.47 €9.12

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

[Tobulas rinkinys]: Kasdieniam dažymui pakanka 12 skirtingų akvarelės teptuko gabalėlių rinkinio su smulkiu, vidutiniu ir plačiu galu, nereikia dažnai valyti teptuko, kad pakeistumėte spalvas. Patogios tapybos priemonės profesionaliems menininkams, meno mylėtojams, naujokams ir mergaitėms/berniukams.

[Lengva naudoti ir valdyti]: Vandens dažymo šepetėlių rašikliai yra su patobulintu vamzdeliu, jūs tiesiog atsukite akvarelės rašiklių cilindrą, kad įpiltumėte vandens ar rašalo, ir išspauskite, kad kontroliuotumėte vandens srautą. Šis akvarelės pieštukas leidžia pasiekti nuostabių rezultatų. Akvarelės menininkai gali juos naudoti bet kur ir bet kada. (Pastaba: įpildami vandens į švirkštiklį, prašome, kad vanduo būtų mažesnis nei 2/3 švirkštiklio tūrio). Tiesiog nuvalykite jį vandeniu po naudojimo.

[Kokybė ir skaidrus dizainas]: Ar bijote netvarkos, kurią sukūrė jūsų mergina žaisdama su akvarele?Kai jų nenaudojate, dangteliai gali apsaugoti šepetėlius, kad jie neišdžiūtų. Mūsų akvarelės teptuko rašiklis yra pagamintas iš aukštos kokybės nailono vilnos, todėl akvarelės teptukas išlieka minkštas ir patvarus. Ir jie neišteka naudojimo metu. Mes priimame skaidrų dažų teptuko korpusą, leidžiantį bet kuriuo metu stebėti vandens kiekį rašikliu, todėl jį patogiau naudoti.

[Universalus akvarelės teptukas]: Galite piešti smulkiausias linijas arba spalvinti dideles linijas, maišyti spalvas ir kurti naujus atspalvius. Šis akvarelės vandens teptuko rašiklis puikiai tinka vientisoms spalvoms ar milteliniam pigmentui, naudoti su akvarelės pieštukais, vandenyje tirpiais pieštukais, vandenyje tirpiais pigmentais, rašalu.

spalva: skaidri

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

12 x Akvarelės teptuko

rašikliai Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl lengvo fotografavimo ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai