Žvakių formos žvakių gamybai auga Tema Silikoninė forma Daugkartinio naudojimo silikoninės formos "Pasidaryk pats" rankų darbo muilo žvakių tinkas

€5.55 €7.94

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Shape - Human Figure
  • Material - Silicone mold
  • Model Number - Candle Mold
  • Size - Silicone mold
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

1. Žvakių formos palaiko džiovintų gėlių, blizgučių ar bet ko, kas jums patinka, pridėjimą, kad sukurtumėte unikalią amatų dekoraciją.

2. Universalus žvakių formų dizainas leidžia gaminti šokoladą, muilą, aromaterapines žvakes, dervos amatą, gipso ornamentą ir kt.

Specifikacijos:

Medžiaga: maistinis silikonas

Temperatūra: nuo -40 ° F iki + 446 ° F (nuo -40 ° C iki + 230 ° C)

Pelėsių spalva: balta

Dydis ir svoris: daugiau informacijos

rasite paveikslėlyje Produktų sąrašas:

1* Žvakių forma

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Minkštos ir lanksčios】Žvakių formos Silikonas yra minkštas, lankstus, daugkartinio naudojimo, nelengvai deformuojamas ir atsparus temperatūrai (nuo -40F iki +446F/-40 iki +230), nes pagamintas iš maistinės silikoninės medžiagos.

2.【Tinka "pasidaryk pats"】Galite pridėti dervos dažų, žėručio miltelių, karoliukų, blizgučių, blizgučių, džiovintų gėlių, lapų, dekoracijų ar bet ko, kas jums patinka žvakių formose, kad pasidarytumėte savo amatus ir mėgautumėtės "pasidaryk pats" linksmybėmis.

3.【Lengva naudoti】Supilkite mėgstamus ingredientus į žvakių formeles žvakių gamybai, laikykite ingredientus nejudančius, kol jie visiškai susiformuos, tada tiesiogiai išimkite gatavą produktą.

4.【Platus pritaikymo spektras】Žvakių gamybos formas galite naudoti aromaterapinėms žvakėms, dervos papuošalams, gipso dekoracijoms, rankų darbo muilui, ledo kubeliams, pyragams, desertams, želatams, pudingams, šokoladams ir kt.

5.【Nuostabi dovana】Galite pasidalinti silikoninėmis žvakių formomis žvakių gamybai su savo "pasidaryk pats" mylinčiais draugais ar šeima, kad galėtumėte mėgautis rankų darbu kartu, arba galite padovanoti ją kaip dovaną tiems, kurie mėgsta rankdarbius.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai