Dviejų skyrių tinklelis Pieštuko dėklas Marker maišelis Skaidrus pieštuko krepšys Užtrauktuko užtrauktukas Kelių spalvų kanceliarinių prekių organizatoriaus makiažo krepšys

€5.10 €10.64

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Type - Pencil Bag
  • Origin - Mainland China
  • Model Number - School Supplies

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Sąlyga:Visiškai nauja

Medžiaga: nailonas

Dydis: 22.5x7.5x9.5cm (8.85 "x 2.95" x 3.75 ")

Spalva: Juoda, Rožinė, Mėlyna, Žalia, Violetinė, Šviesiai chaki

Komplektą sudaro:1Pc pieštuko krepšys Skaidrus Desige PAPRASTAS ir aiškus dizainas palengvina organizatorių, visada lengvai ir patogiai raskite savo daiktus. Permatomas tinklinis maišelis, išvalykite saugomus daiktus ir lengvai gaukite daiktus. Taupykite laiką! Matmenys: 22.5x7.5x9.5cm (8.85" x 2.95" x 3.75").

Du skyriai lengvas svoris 94g, lengva nešiotis, įdėti į krepšį arba pakabinti bet kur, kur norite. Du skyriai, kuriuose telpa iki 55–80 rašiklių, jame taip pat galima laikyti smulkius daiktus, kad būtų lengviau jį rasti.

Aukšta kokybė Aukštos kokybės medžiaga, lengvai plaunama. Unikalus dizainas su daugkartinio naudojimo, spalvingais užtrauktukais, lengviau naudojamas ir valdomas, puikiai tinka viskam tvarkyti.

Multi-Use Ne tik krepšiui, bet ir gali būti naudojamas rankdarbių maišeliui, kelioniniam ar makiažo kosmetikos krepšiui, puikiai tinka naudoti kaip šepetėlio maišelį, atitinka visus jūsų kasdienius poreikius.

Puiki dovana Geriausia praktiška dovana draugams, kolegoms, suaugusiems gimtadienio dovanai ar kelionių reikmenims.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai