Sausos trynimo kišenės, 30 daugkartinio naudojimo sausų trynimo kišenių dangtelių pakuotė, skaidrūs sausi trynimo dangteliai, plastikinės sausos trynimo lentos apsaugos patvarios

€29.47 €42.10

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

YPAČ DIDELĖ DAUGKARTINIO NAUDOJIMO PLASTIKINĖ RANKOVĖ: Jūs gaunate 30 daugkartinio naudojimo sausų trynimo maišelių (10 skirtingų spalvų) ir 2 nerūdijančio plieno žiedus su vidiniu rėmu, kurio matmenys yra 11.5 x 9.2 colio / 29 x 23.5 cm, ir išorinį rėmą, kurio matmenys yra 10 x 14 colių / 25 x 35.5 cm, ypač didelį dydį, kad būtų lengva įdėti popierių.

AUKŠTA KOKYBĖ IR PATVARUMAS: Mūsų daugkartinio naudojimo sauso trynimo kišeniniai dangteliai yra pagaminti iš aukštos kokybės ABS kaip pagrindinės medžiagos. Sausos trynimo kišenės kraštai yra dvigubai susiuvami, kad būtų ilgaamžiai.

Ištrinamas ir efektyvus: galite rašyti arba piešti ant skaidrių kišeninių rankovių, o baigę tiesiog ištrinkite žymes ir pakartotinai jas panaudokite, nebeperspausdindami, nebešvaistydami popieriaus, taupydami laiką ir pinigus.

LENGVA NAUDOTI IR PAKABINTI: Šis sausas trynimo plokštės dangtelis turi lankstų rašiklio laikiklį sausiems ištrynimo žymekliams laikyti. Viršutinės dalies viduryje yra skylė, kad būtų lengva pakabinti.Taip pat galite naudoti metalinius žiedus, kad pritvirtintumėte kelis kišeninius atvartus.

Universalumas: Sausa trynimo rankovė tvarkingai įdeda ir pašalina daugumą standartinių popierių, tinkamų vienpusiams ir dvipusiams darbalapiams, failams ar užrašams saugoti, užtikrinant, kad viskas, ką pasirinksite įdėti įdėdami, išliks tvarkinga.

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: ABS

Dydis: apie 25x35cm

Pakuote sudaro:

1 rinkinys * sausai trinamos kišeninės rankovės

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai