Pagerinkite garso kokybę naudodami dvisluoksnį studijos mikrofono filtrą Universalus suderinamumas Reguliuojamas kampas

€1.41 €3.52

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Type - Microphone Grilles
  • Origin - Mainland China
  • Brand Name - FAAEAL

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

* Dvigubo sluoksnio ekrano filtrai: pirmasis ekranas blokuoja oro pūtimą, kaip ir bet kuris filtras įprastai; Tada tarpas tarp jų išsklaido bet kokį likusį oro slėgį, todėl iki to laiko, kai jis praeina antrąjį ekraną, sprogimas lengvai sulaikomas, kad būtų galima gauti puikios kokybės įrašus.

* Universaliai suderinamas: Reguliuojamas sraigtinis besisukantis spaustukas su įbrėžimams atspariu griebtuvu gali užtikrinti įvairius vamzdinius tvirtinimus arba mikrofono stovus. Pašalina bet kokius papildomus elementus, kurie neleidžia jiems įrašytisavo geriausio vokalo visuomenei ar auditorijai.

* Reguliuojamas žąsies kaklelis: plieninis metalinis žąsies kaklo laikiklis visiškai palaiko filtro svorį ir išlaiko jį vietoje. Galite reguliuoti kampą ir atstumą tarp ekrano ir mikrofono, kad geriausiai atitiktų jūsų mielo balso poreikius.

*Funkcijos: Pašalinkite baisų šnypštimą ir lispą, padarytą tariant raides, o tai idealiai tinka dainininkams, vedėjams ir aktoriams, norintiems gauti geriausią pasirodymą ir padėti išvengti spjaudymosi į asmeninį mikrofoną.

* Sušvelninkite akimirkas, dėl kurių jūsų balsas skamba pernelyg susijaudinęs

Specifikacijos:

Dalies pavadinimas: Dvigubo sluoksnio studijos mikrofono filtras

Medžiaga: plieninis metalas

Dydis: reguliuojamas

Spalva: Juoda

Pakuote sudaro:

Nata:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai