2.4G Headworn Mikrofonai Belaidis "Little Bee Teacher" garsiakalbis Garso stiprintuvai Kondensatoriaus ausinės DSP Įvairiakryptis mokymas

€14.64 €24.81

(2 Klientų Atsiliepimai)
  • Communication - Wireless
  • Diaphragm - S-Mall
  • Set Type - Transmitter Sets
  • Package - Yes
  • Polar Patterns - Omnidirectional
  • Transducer - Condenser Microphone
  • Style - Headset Microphone
  • Brand Name - Oussirro
  • Use - Live
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

【Belaidė mikrofono ausinių sistema】

Tik "Mic Jack", o ne "Aux Jack", kitaip jokio garso. Šis belaidžių ausinių mikrofonas turi didelio jautrumo kondensatoriaus mikrofoną, kuris surenka garsą 360 °, suteikia aiškią ir be iškraipymų garso kokybę.

Signalo stabilumas● Nėra delsos● Nėra radiacijos ●Anti-kaukimas ●Apsauga nuo trukdymo ●Pastovus dažnis.

【Prijunkite ir paleiskite belaidžių ausinių mikrofoną】

Šias kūno rengybos mikrofono ausines lengva naudoti, tik prijunkite ir paleiskite. Prisijungia automatiškai, kai įjungiamas siųstuvo ir imtuvo maitinimo jungiklis, mėlyna lemputė mirksi 1-2s. Indikatoriaus mėlyna lemputė nustos mirksėti po sėkmingo atitikimo. Jokių tolesnių operacijų.

DĖMESIO: Tai NĖRA "Bluetooth" mikrofonas.

【Belaidės mikrofono ausinės ir delninis 2 in 1 & 3D scenos reverbo efektai】

Belaidis ausinių mikrofonas dainavimui gali būti naudojamas dviem būdais: naudojamas kaip bendras ausinių mikrofonas arba nuimkite galvos laikiklį, jis taps rankiniu mikrofonu. Vienu metu paspauskite belaidžio mikrofono garsumo klavišus "+" ir "-", kad įjungtumėte scenos reverbo efektą, kuris gali sumaniai pagražinti jūsų balsą ir padaryti garsą trimatiškesnį.

【Įkraunamas belaidis mikrofonas &165FT/50M tolimas atstumas &】

Dvigubas C tipo laidas vienu metu gali įkrauti ir belaidį siųstuvą, ir imtuvą, o įmontuota 120 mAh įkraunama baterija suteikia 6 valandas naudojimo tik 2–3 valandas.

Belaidžių ausinių mikrofone yra aukščiausios kokybės mikroschema, užtikrinanti tikrą 165FT/50M ilgio valdymo atstumą, leidžianti laisvai judėti net didelėje patalpoje.

【Plačiai suderinamas】

Komplekte yra 3.5 mm kištuko garso linija ir 6.35 mm jungtis.

Šis delninis belaidis mikrofonas veikia mikrofono įvesties garsiakalbiui, dainavimo mašinai, garso stiprintuvui, Pa sistemai, maišytuvui, balso stiprintuvui ir kt. Srautinio perdavimo multimedija.Nesuderinamas su "Bluetooth" garsiakalbiais, "iPhone", asmeniniu ir nešiojamuoju kompiuteriu.

Belaidis galvos mikrofonas tinka kūno rengybos treneriui, verpimo treneriui, aerobikos treneriui, jogos treneriui, pilateso treneriui, vandens sportui, sporto salės mokytojui, mokytojui, kalbai, "YouTube" vaizdo / garso įrašymui ir pan.

2,4 GHz belaidžių ausinių mikrofonas

Plačiai suderinamas

Komplekte yra 3.5 mm kištuko garso linija ir 6.35 mm jungtis.

Šis belaidis mikrofonas delninis kompiuteris veikia mikrofono įvesties garsiakalbiui, dainavimo mašinai, garso stiprintuvui, Pa sistemai, maišytuvui, balso stiprintuvui ir kt. Srautinė multimedija.Nesuderinamas su "Bluetooth" garsiakalbiais, "iPhone", asmeniniu ir nešiojamuoju kompiuteriu.

ANTI-HOWLING SUPER CLEAR

Belaidė mikrofono ausinių sistema

Šis belaidžių ausinių mikrofonas turi didelio jautrumo kondensatoriaus mikrofoną, kuris surenka garsą 360 °, suteikia aiškią ir be iškraipymų garso kokybę.

Prijunkite ir paleiskite belaidžių ausinių mikrofoną

Šias kūno rengybos mikrofono ausines lengva naudoti, tik prijunkite ir paleiskite. DĖMESIO: Tai NĖRA "Bluetooth" mikrofonas.

165FT/50M tolimas atstumas

Belaidžių ausinių mikrofone yra aukščiausios kokybės mikroschema, užtikrinanti tikrą 165FT/50M ilgio valdymo atstumą, leidžianti laisvai judėti net didelėje patalpoje.

Įkraunamas belaidis mikrofonas

Dvigubas C tipo laidas vienu metu gali įkrauti ir belaidį siųstuvą, ir imtuvą, o įmontuota 120 mAh įkraunama baterija suteikia 6 valandas naudojimo tik 2–3 valandas.

3D scenos reverbo efektai

Vienu metu belaidžiu ryšiu paspauskite pagrindinio mikrofono garsumo klavišus "+" ir "-", kad įjungtumėte scenos reverbo efektą, kuris gali sumaniai pagražinti jūsų balsą ir padaryti garsą trimatiškesnį.

Automatinis išjungimas

Mikrofonas automatiškai išsijungs po 45 minučių neveikimo, todėl jis efektyviau vartos energiją.

Kaip naudoti:

Prisijungia automatiškai, kai įjungiamas siųstuvo ir imtuvo maitinimo jungiklis, mėlyna lemputė mirksi 1-2s. Indikatoriaus mėlyna lemputė nustos mirksėti po sėkmingo atitikimo. Jokių tolesnių operacijų.

Gamybos aprašymas:

Dažnis: 2,4 GHz

Valdymo atstumas: iki 165FT / 50M

Baterija: įmontuota 120mAh įkraunama baterija

Pakuočių sąrašas:

1 x mikrofono ausinių sistema

1 x 3,5 mm belaidis siųstuvas,

1 x 6.35mm jungtis,

1 x dvigubas C tipo įkrovimo laidas,

1 x Rankinis

Visi atsiliepimai

2023-11-11

/

Pirkėjas

Muy bien


2023-11-09

/

Pirkėjas

Preis Leistung ganz ehrlich super. Empfang sehr gut!


Susiję produktai