15Dalys Velykų tapybos šablono piešimo trafaretas "pasidaryk pats" amatų baldų dekorams Dropship

€2.69 €3.79

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - 781A8FP601378
  • Origin - Mainland China
  • Brand Name - OOTDTY

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

OOTDTY

visiškai naujas ir aukštos kokybės

VELYKŲ ŠVENTĖS DEKORAVIMAS. Kiekvienoje pakuotėje yra 15 vienetų tuščiavidurių dažymo šablonų. Velykų temos dizainas: Velykų zuikis, Velykų kiaušiniai ir kt., Puikiai tinka vaikams, studentų meno tapyba, atvirukų gamyba, "pasidaryk pats" amatai, klasės sienų dekoravimas.

PLATUS PRITAIKYMAS.for Idealiai tinka Velykų kiaušinių dažymui, drobės / roko / akmens tapybai, Velykų vakarėlio dekoravimui, sveikinimo casrd gamybai, vaikų gimtadienio vakarėlio baldų dekoravimui, "pasidaryk pats" nuotraukų sienai, nuotraukų albumams, "scrapbooking", tortų kepimui ir kt.

AUKŠTOS KOKYBĖS, DAUGKARTINIO NAUDOJIMO. Pagaminta iš aukštos kokybės ekologiško PET, atspari aukštai temperatūrai, lanksti ir daugkartinio naudojimo, patvari ir plaunama, ne toix, saugi suaugusiems ir vaikams.

TINKAMAS DYDIS. Kiekvienas trafaretas yra apie 5.91 5.91 Inche, su ir plonas. Lengvas ir lengvai nešiojamas.Ver tinka tapyti ant popieriaus, drobės, stiklo, audinio audinio, metalo, plastiko, uolienos, akmens ir kt.

LENGVA NAUDOTI Velykiniai dekoratyviniai trafaretai yra prieinami daugumai rašiklių, mažų teptukų ar akrilinių dažų, kreidinių dažų, kempinės teptuko, dažų, dažymo teptuko ir kt. derinimui ir kolokacijai kaip jūsų pageidavimui.

Specifikacijos:

Medžiaga: PET

Kiekis: 15 vnt

Spalva: Permatoma

Dydis: apie 15x15cm / 5.91x5.91in

Svoris: apie 80g

Komplektą sudaro:

1 pakuotė Velykų zuikio tapybos trafaretai

Nata:

1. Leiskite 0–1 cm paklaidą dėl rankinio matavimo.pls prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

2.Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū!

Visi atsiliepimai

Susiję produktai