4PCS nerūdijančio plieno butelis automatinis atviras dangtelis Trachėja Svertinis pilstytuvas Vyno pilstytojas Maistas B

€9.84 €13.29

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

4PCS nerūdijančio plieno butelis automatinis atviras dangtelis Trachėja Svertinis pilstytuvas Vyno pilstytuvas Maistas B

Tinka kelių butelių burnoms: Nors kiti kandikliai tinka tik tam tikro dydžio angoms, alyvos snapelis yra universalesnis ir saugesnis jūsų alyvuogių aliejaus buteliui ar vyno buteliui.

Pakelkite savo stilių: atsisakykite senojo stiliaus butelių pilstytuvo ir tapkite šiuolaikinės tendencijos dalimi. Stilingas dizainas pagerins jūsų virtuvės stilių, išlaikydamas ją švarią, organizuotą ir gražią.

GREITAS IR NUOSEKLUS SRAUTAS: Mūsų snapeliai sukurti taip, kad užtikrintų greitą, nuoseklų aliejaus ar skysčio srautą. Sukurtas valdymui viena ranka ir liejimo tikslumui, šis svertinis pilstymas puikiai tinka salotoms, ant grotelių keptoms vištienos krūtinėlėms, picos užpilui ar kokteilių maišymui.

LAIKYKITE ALIEJŲ IR SPIRITINIUS GĖRIMUS ŠVIEŽIUS: Laikykite aliejų gaivesnį nei bet kada anksčiau naudodami mūsų automatinį riebalų spenelį.Su automatiniu mechanizmu jis neleidžia aliejui oksiduotis ir užtikrina, kad alyvuogių aliejus ilgą laiką išliks šviežias.

Spalva:A:Kaip parodyta /B: Auksas/C: Rožinis auksas/D: juoda

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Pakuote sudaro:

4 X metalinis oro vamzdis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai