Naujos M53 belaidės "Bluetooth" reguliuojamos atviro tipo kaulų kablys Sportinio triukšmo mažinimo didelio garso ausinės

€11.39 €18.97

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Volume Control - Yes
  • Material - ABS
  • Control Button - No
  • Active Noise-Cancellation - Yes
  • Category - Earphones & Headphones
  • Vocalism Principle - Bone Conduction
  • Style - In-ear
  • Origin - Mainland China
  • Communication - Wireless
  • Brand Name - iHseno

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Changyin Tianlai M53 su Bluetooth suderinamos sportinės ausinės

savybė:

"Changyin Tianlai M53" yra aukščiausios kokybės sportinės ausinės virš ausų, specialiai sukurtos sporto entuziastams. Jis turi su "Bluetooth" suderinamą funkciją, suteikiančią puikią garso patirtį ir visos dienos belaidžio ryšio laisvę. Nesvarbu, ar sportuojate lauke, bėgiojate, važinėjate dviračiu ar sportuojate sporto salėje, šios lengvos ir patogios ausinės puikiai tinka jūsų ausų kontūrams, užtikrindamos stabilų komfortą mankštos metu.

"Changyin Tianlai M53" naudoja pažangiausią garso technologiją, užtikrinančią puikią garso kokybę, leidžiančią pasinerti į aukštos kokybės muziką ir skatinti savo sportinį potencialą. Puikus pasyvus triukšmo mažinimo dizainas efektyviai izoliuoja aplinkos triukšmą, todėl galite būti susikaupę ir tyri įvairiose sporto scenose.

Šios ausinės taip pat pasižymi puikiu ryšio stabilumu ir ilgu akumuliatoriaus veikimo laiku, todėl jums nereikės jaudintis, kad muzika sustos. Didelio našumo ličio baterija suteikia iki 10 valandų atkūrimo laiko, o įkrovimas užtrunka tik kelias valandas, todėl vėl galėsite mėgautis muzika ir toliau laisvai mankštintis.

"Changyin Tianlai M53" ausinėse pagrindinis dėmesys skiriamas patogiam dizainui ir jose yra lengvai valdomi inline valdymo mygtukai, leidžiantys lengvai reguliuoti garsumą ir perjungti takelius neišimant telefono. Be to, prakaitui ir vandeniui atspari funkcija užtikrina, kad ausinės visada išlaikytų puikų stabilumą ir ilgaamžiškumą atliekant sunkų fizinį krūvį.

Su Changyin Tianlai M53 patirsite precedento neturinčią muzikinę sporto kelionę. Pirkite dabar ir atgaukite tobulą sveikatos ir muzikos derinį!

Specifikacijos:

*Produkto pavadinimas: M53 su Bluetooth suderinamos ausinės

*Produkto medžiaga: ABS

* Su Bluetooth suderinama versija: Jerry 6983V5.3

* Su Bluetooth suderinamos funkcijos: A2DP, HFP, SPP, AVRCP

*Nugaros atstumas: 10M

*Muzikos laikas: 3.5H

*Pokalbio trukmė: 3,5 val.

*Budėjimo laikas: 30 val.

*Įkrovimo laikas: 1-2H

*Ausinių baterija: 3.7V 30mAh

* Įkrovimo stovo baterija: 3.7V 300mAh

*Kiek kartų įkrovimo stovas įkrauna ausines: 1–2 kartus

*Spalva: M53 juoda, M53 balta, M53 odos spalva, M53 žalia

*Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuote sudaro:

pora ausinių

1 * įkrovimo skyrius

1* duomenų kabelis

1 * Naudojimo instrukcija

Pastabos:

1. Dėl įvairių veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas, tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomo vaizdo.

2. Rankinio matavimo duomenys gali šiek tiek nukrypti.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai