3 Pin XLR galai 3 kontaktų garso kabelio jungtis trijų branduolių dizaino prijungimo įrankis garso įrangai Muzikos instrumentai ir

€2.68 €3.83

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Package - Yes
  • Origin - Mainland China
  • Item Type - Cable & Adapters

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ši tvirta 3 kontaktų XLR kabelio jungtis suteikia dizainą be suvirinimo, kuris gali sumažinti trukdžius ir leidžia mėgautis geresne garso kokybe. Jis gerai veikia su įvairių tipų mikrofonais, todėl jį būtina turėti bet kuriam garso entuziastui ar profesionalui.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Mikrofono kištuko jungtis

Spalva: Juoda/Sidabrinė

Medžiaga: varis

Atributai: trijų branduolių patrankos kištukas

Grynasis svoris: apie 50g

Pakuotės svoris: apie 50g

Produkto dydis: apie 14x10x1cm / 5.51x3.94x0.39 colių

Pakuotės dydis: apie 14x10x1cm/5.51x3.94x0.39 colių

Pakuočių sąrašas:

1 vnt iš 3 kontaktų XLr kištuko

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Patobulintas garso perdavimas: Pagamintas iš puikių medžiagų, mūsų garso jungties kištukas užtikrina patvarų ir atsparų dilimui, kad garsas būtų perduodamas aukštos kokybės. Lengvai ir patikimai išlaikykite geriausią garso ryšį.

2. Suvirinimo patogumas: Mūsų garso jungties kištukas leidžia be rūpesčių jungtis, tiesiog prijunkite ir paleiskite. Nereikia žinių ar suvirinimo įrangos su mūsų lengvai naudojamu ir patogiu sprendimu.

3. Patikimas garso našumas: Varinė adata paauksuota šio garso jungties kištuko konstrukcija užtikrina stabilų kontaktų veikimą, sumažina signalo praradimą ir įgalina garso perdavimą be trukdžių, kad garso kokybė būtų krištolo skaidrumo.

4. Pagerinkite garso kokybę: Mūsų garso jungties kištukas pasižymi trijų branduolių dizainu, kuris pagerina garso kokybę, užtikrina stabilų perdavimą ir pagerina stabilumą.Pagerinkite klausymosi patirtį ir mėgaukitės sodriu, aiškiu garsu naudodami mūsų puikų jungties kištuką.

5.Universalus įrankis: Nesvarbu, ar jums jo reikia scenos pasirodymui, įrašymo įrangai, studijai, namų stereofoniniam įrenginiui ar bet kuriam kitam garso įrenginiui, šis kištukas gali prisijungti prie įvairių tipų mikrofonų ir perduoti aukštos kokybės garsą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai