7in1 For Meta Quest 3 VR šalmo apsauginis dangtelis Silikoniniai dėklai Apsauga nuo įbrėžimų Meta Quest3 VR priedams

€13.10 €21.83

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - For quest3 host protective cover
  • Origin - Mainland China
  • Type - PAD
  • Compatible Brand - For Meta quest3
  • Brand Name - none
  • Compatible Model - For Meta quest3

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

7-piece/set VR Shell Cover apsauginis lęšio dangtelis, skirtas Meta Quest 3 pakaitiniams apsaugos nuo nuotėkio nosies pad VR priedams

Specifikacijos:

Pavadinimas: for Quest 3 priedų rinkinys

Medžiaga: silikonas

Ypatumas:

"Quest 3" priedams - Tai prieinamas pradinis priedų rinkinys. Visi priedai yra specialiai sukurti žaidimų patirčiai pagerinti ir puikiai tinka "Oculus 3".

VR rankenos rankovės - jos suteikia komforto ir papildomo sukibimo paprastam lygiam plastikui. Tikslus išpjovos ir skylės dizainas užtikrina, kad signalas galėtų tinkamai patekti į valdiklį.

Silikoninė kaukė - veido kaukės pakaitalas pagamintas iš aukštos kokybės, ekologiškos silikoninės medžiagos, užtikrinančios minkštą ir patogų komfortą. Apsaugo nuo šviesos nutekėjimo ir gerai apsaugo nuo prakaito kritimo nuo atsarginio padėklo.

Enclosure Cover - Tiksli skylės padėtis, visiškai nepastebimas kameros sekimas ir užtikrina puikų šilumos išsklaidymą, kad sumažintų energijos suvartojimą žaidimo metu. Pagaminta iš minkšto silikono - Pagaminta iš submilimetrinio tikslumo silikono, kuris tvirtai priglunda prie jūsų VR ausinių ir efektyviai apsaugo jūsų Quest 3 nuo atsitiktinio sugadinimo.

apima:1vnt Quest3 pagrindinio kompiuterio apsauginiam dangteliui

1vnt veido kaukė

1 poros rankenos dangtelis

1vnt šluostė

1vnt veido šluostė

1vnt objektyvo apsauginis dangtelis

1pair rokerio dangtelis

Nata:

1. Prašome atsižvelgti į nedidelius matmenų nuokrypius dėl rankinių matavimų, matavimo metodų ir priemonių.

2. Dėl skirtingos fotografavimo šviesos ir monitoriaus vaizdas gali neatspindėti tikrosios gaminio spalvos. Ačiū už supratingumą

sveiki, vaikinai, ačiū, kad apsilankėte mano parduotuvėje. Mes garantuojame mūsų produktų kokybę.mes būsime pasirengę atsakyti jums kuo greičiau.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai