Car Dent Repair Hammer Tapper Tool Steering Head Slider Head Universal

€10.22 €14.39

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

OOTDTY

Šis įlenkimų taisymo plaktuko rinkinys su keičiamomis galvutėmis siūlo įvairias galimybes įvairių tipų dantų remontui, pavyzdžiui, apvalioms, kvadratinėms ir smailioms galvutėms. Pasirinkite tinkamą galvą, kad galėtumėte efektyviai atlikti įvairias užduotis ir prailginti įrankio tarnavimo laiką.

Keičiamos galvutės yra pagamintos iš didelio stiprumo ir dilimui atsparių medžiagų, užtikrinančių ilgalaikį veikimą net ir pakartotinių smūgių metu. Dėl skirtingų formų ir medžiagų šios galvutės gali prisitaikyti prie įvairių paviršių medžiagų, pagerindamos darbo efektyvumą ir užtikrindamos puikius įlenkimų taisymo rezultatus.

Nesvarbu, ar esate automobilių technikas, ar automobilio savininkas, mėgstantis "pasidaryk pats" projektus, šis įlenkimų taisymo plaktukas su keičiamomis galvutėmis sukurtas taip, kad atitiktų jūsų poreikius. Tai suteikia lankstų sprendimą dantų remontui automobilių, motociklų ir kitose su transporto priemonėmis susijusiose srityse.

Nuo statybų iki namų renovacijos šis įlenkimų remonto plaktukas su keičiamomis galvutėmis yra būtinas taisant transporto priemonių, įskaitant automobilius ir motociklus, įlenkimus. Jis taip pat gali būti naudojamas bendrai techninei priežiūrai ir remontui, todėl jis yra universalus įrankis įvairiems scenarijams.

Dėl patvarios konstrukcijos ir keičiamų galvučių šis įlenkimo taisymo plaktukas leidžia vartotojams lengvai pasiekti profesionalų įlenkimo remontą.

Specifikacijos:

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Kvadrato dydis: apie 5x3cm / 1.96x1.18inch

Apvalus skersmuo: apie 4 cm / 1.57inch

Spalva: sidabrinė

Stilius: apvalus veidrodis / stačiakampis veidrodis / apvalus veidrodis + stačiakampis veidrodis

Komplektą sudaro:

1 Set Dent Repair Pad lygintuvas

Nata:

(1).Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

(2).Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Ačiū už supratingumą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai