3D animaciniai filmai Juoda balta katė Vonios kambarys Neperšlampama dušo užuolaida Paprastas pėdsakas Vonios užuolaidos Vonios ekranas Užkabinti

€9.31 €26.60

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - MOYL2212021620
  • Origin - Mainland China
  • Material - Polyester
  • Style - Modern Style
  • Feature - Eco-Friendly
  • Pattern - cartoon

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pastaba: mūsų produktai palaiko didmeninę prekybą ir pritaikymą. Jei reikia, susisiekite su klientų aptarnavimo tarnyba.

Duk

Klausimas: Apie spalvų skirtumą.

A: Dėl skirtingų fotografavimo scenų ir monitorių. Šiek tiek chromatinė aberacija realiame dalyke yra normalu. Prašome nepirkti, jei neprieštaraujate.

Klausimas: Apie raukšlę.

A: Norėdami palengvinti transportavimą, mes sulankstysime produktą, ir normalu, kad po pristatymo atsiranda raukšlių. Atidarius jis normalizuosis po kelių dienų įprasto naudojimo. Nereikia jaudintis.

Klausimas: Apie logistiką.

A: Produktas bus išsiųstas per 5 dienas nuo kliento mokėjimo nurodymo gavimo. Pristatymo laikas yra 15-30 dienų. Išskyrus ypatingas aplinkybes. Atsižvelkite į faktinę padėtį konkrečiu laikotarpiu.

K: Apie išmokėjimą

A: Kadangi tai yra pasirinktinis produktas, gavus produktą pinigai už nekokybiškas problemas nebus grąžinami. Mes nepriimame dėl žmogaus pageidavimų kaip priežasties kreiptis dėl pinigų grąžinimo.

Tokios problemos kaip logistikos transporto praradimas ir rimti lūžiai gali būti taikomos kompensacijai. Mes padėsime klientui, kad logistikos paslaugų teikėjas išmokėtų išmoką.

Dėl konkrečios informacijos apie išmokėjimą kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą.

Žymos: cat shower curtains bathroom funny, black white cat shower curtain, curtain bathroom cat black, bathtub curtains cat

Visi atsiliepimai

Susiję produktai