Mikrofono jungtis Vieno takelio mikrofono kištukas su dideliu apvalkalu Garso perdavimas Universalus mikrofonų ir

€2.65 €5.30

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Type - CLIPS
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mikrofono kištuko adapteris užtikrina aukštą tikslumo garso kokybę ir pagerina įrašymo patirtį. Tvirta konstrukcija atspari išoriniam poveikiui ir trinčiai, todėl puikiai tinka profesionaliems įrašymo inžinieriams, norintiems užtikrinti puikų įrašymą.

Produkto pavadinimas: Garso lizdo jungtis

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: varis

Savybės: 6.35 garso kištukas

Grynasis svoris: apie 30g

Svoris su pakuote: apie 30g

Produkto dydis: (apytiksliai)14 * 10 * 1cm / 5.51 * 3.94 * 0.39 colių

Pakuočių sąrašas:

Garso lizdo jungtis *1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir kameros kampų elemento spalva ir paveikslėlyje rodoma spalva gali turėti niuansų.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis gali būti tolerancija.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Aukščiausia įrašymo kokybė: Ši garso lizdo jungtis užtikrina aiškų ir stabilų garso perdavimą, leidžiantį lengvai užfiksuoti kiekvieną garso detalę.

2. Patobulintas ryšys: Su dideliu dviejų branduolių mikrofono kištuku mūsų garso lizdo jungtis užtikrina puikią elektros jungtį, užtikrinančią nepriekaištingą garso kokybę ir tikslius įrašus, todėl puikiai tinka profesionaliai garso įrangai.

3. Tvirta ir patvari jungtis: Ši garso lizdo jungtis gali pasigirti storu ir dideliu apvalkalo dizainu, kuris sukuria tvirtą ir patvarią kištukų ir jungčių jungtį. Tai apsaugo juos nuo išorinio poveikio ir trinties, kurie gali pakenkti arba sutrikdyti jūsų garso įrenginius.

4.All-in-1 integracija: patobulinkite savo garso įrašymo įrangos rinkinį naudodami šią daugiafunkcinę garso lizdo jungtį. Sklandžiai prijunkite mikrofonus, ausines, garsiakalbius ir kt., kad būtų užtikrintas universalus suderinamumas.Idealiai tinka namų, studijos ar profesionalioms programoms.

5. Patikimas veikimas: Ši garso lizdo jungtis sukurta taip, kad suteiktų jums geriausią įmanomą garso patirtį. Jį lengva prijungti, ištraukti ir naudoti, be to, jis veikia su įprastais lizdų dydžiais profesionaliems įrašymo inžinieriams. Galite pasikliauti šia garso lizdo jungtimi, kad kiekvieną kartą skleistumėte aiškų ir ryškų garsą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai