SYPVRY Kids Led Winter Trapper Kepurė su šviesa, Žieminė skrybėlė Beanie su ausų atvartais Berniukai Mergaitės Miela Ushanka Kepurė Kalėdų dovana Ruda

€14.23 €17.35

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Active Noise-Cancellation - No
  • Volume Control - No
  • Category - Earphones & Headphones
  • Communication - Wireless+Wired
  • Wireless Type - bluetooth
  • Vocalism Principle - Other
  • Brand Name - SYPVRY
  • Material - Plastic, Leather
  • Style - Over the Ear
  • Origin - Mainland China
  • Control Button - No

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

SYPVRY vaikai vedė žiemos gaudyklės kepurę su lengva, šilta žiemine sniego kepure su ausų atvartais Berniukai Mergaitės miela Ushanka skrybėlė Kalėdų dovana

Vaikiška žieminė kepurė yra su mielu led gyvūno žibintu, patogiu slidinėti, stovyklauti, vedžioti šunį, kepsnine, bėgioti, žvejoti, žygiuoti, išeiti į lauką ar užsiimti bet kokia naktine veikla.

Su reguliuojamomis sagtimis ši skrybėlė tinka daugumai vaikų ir gali būti reguliuojama, kad puikiai tiktų veidui.

Miela skrybėlė yra puikus aksesuaras, galintis derėti prie bet kokios žiemos aprangos, todėl tai šilta dovana berniukams ir mergaitėms.

ŠILTA IR JAUKU ŽIEMĄ

Kepurės vidinis sluoksnis pagamintas iš minkšto ir patogaus dirbtinio kailio, o išorinis sluoksnis pagamintas iš storo velvetinio audinio, kuris užtikrina puikią šilumą ir komfortą.

KIDS LED sniego kepurė yra šiltas saugos priedas naktinei veiklai ir renginiams

KIDS LED sniego kepurė yra šiltas saugos priedas naktinei veiklai ir renginiams.

Paspauskite vieną kartą viršutinį buttomą, priekinį žibintą galima įjungti pastoviu šviesos spinduliu.

Paspauskite du kartus viršutinį užpakaliuką, priekinis žibintas mirksės, kad įspėtų kitus apie jūsų buvimą.

Led lemputė ant skrybėlės gali spindėti iki 30 pėdų atstumu, užtikrindama puikų matomumą vaikams, kad jie būtų šilti ir saugūs lauko metu.

Puiki dovana vaikams, vaikams, berniukams ir mergaitėms

Vaikų žieminė kepurė su ausų atvartais, apsaugančiais ausis nuo šalčio, ir nuostabus dizainas daro ją idealia dovana, kad žiemą vaikai būtų šilti. Kad tai būtų puiki dovana Helovinui, Padėkos dienai, Kalėdoms, Naujiesiems metams, gimtadieniams ar bet kokioms šventėms.

Garantinis aptarnavimas

Apie siuntimą:

1. Mes išsiųsime prekes per 4-5 dienas, kai jūsų mokėjimas bus baigtas.

2. Mes negarantuojame visų tarptautinių siuntų pristatymo laiko dėl skirtingo muitinės formalumų atlikimo laiko atskirose šalyse, o tai gali turėti įtakos tam, kaip greitai jūsų produktas bus patikrintas.

Apie muitinės pranešimą :

1. Atkreipkite dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingi už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimą, mokesčius, muitus ir mokesčius už importą į jūsų šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes negrąžinsime siuntimo mokesčių už atmestas siuntas.

2. Į siuntimo kainą neįskaičiuoti jokie importo mokesčiai, o pirkėjai yra atsakingi už muitus.

3. Apie muitinės formalumus: Šalims, kurias sunku pereiti per muitinę, pavyzdžiui: Brazilija, Čilė, Turkija, Argentina ir kt. Įsitikinkite, kad turite galimybę praeiti muitinę.Mes negrąžiname pinigų, jei pirkėjas negali praeiti muitinės ir muitinė išskaičiuoja pakuotę.4. Jei jūsų vieta yra nutolusi, tada reikia sumokėti 38usd .

Apie grąžinimus:

1. Mes darome viską, kad aptarnautume savo klientus kuo geriau.

2. Mes grąžinsime jums pinigus, jei grąžinsite prekes per 15 dienų nuo prekių gavimo dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad grąžinamos prekės yra originalios būklės. Jei prekės yra sugadintos ar prarastos jas grąžinant, pirkėjas bus atsakingas už tokį sugadinimą ar praradimą, ir mes negrąžinsime pirkėjui visos sumos. Pirkėjas turėtų pabandyti pateikti pretenziją logistikos įmonei, kad susigrąžintų žalos ar nuostolių išlaidas.

3. Pirkėjas bus atsakingas už prekių grąžinimo siuntimo mokesčius.

Apie garantiją ir priežiūrą:

1. Mes siūlome 1 mėnesio nemokamą pakeitimą.Pirkėjai gali paprašyti pakeisti prekę per 15 dienų nuo produkto gavimo. Pirkėjas turėtų grąžinti mums prekę originaliomis sąlygomis ir padengti grąžinimo siuntimo išlaidas.

2. Mes taip pat teikiame vienerių metų nemokamą priežiūrą. Pirkėjas turėtų grąžinti mums prekę originaliomis sąlygomis ir padengti grąžinimo siuntimo išlaidas.

Jei kurią nors dalį reikia pakeisti, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už keičiamų dalių išlaidas.

3. Prieš grąžindami prekes, patvirtinkite su mumis grąžinimo adresą ir logistikos būdą. Atidavę prekes logistikos įmonei, atsiųskite mums stebėjimo numerį. Kai tik gausime prekes, jas kuo greičiau suremontuosime arba pakeisime.

Apie atsiliepimus:

1. Mums labai svarbus jūsų pasitenkinimas ir teigiami atsiliepimai.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes, jei esate patenkinti mūsų prekėmis ir paslaugomis.

2. Jei turite kokių nors problemų dėl mūsų prekių ar paslaugų, nedvejodami pirmiausia susisiekite su mumis prieš palikdami neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręstume visas problemas ir suteiktume jums geriausią klientų aptarnavimą.

balaclava, beanie skrybėlės vyrams, ausų krapštėlės, skrybėlės moterims, carhartt skrybėlė, balaklavos moterys, gorros de invierno para hombres, moteriškos žieminės kepurės, berniukų žieminė skrybėlė, mergaičių šilta gaudyklės kepurė.sniego kepurės su ausų atvartu

Visi atsiliepimai

Susiję produktai