Medienos apdirbimo liniuotė Metalo apdirbimas T vikšro kišeninis liniuotės žymėjimas Matavimas Rašymas Kvadratinė liniuotė Medžio apdirbimo raštas Matas

€1.07 €1.53

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Woodworking Ruler Precision Metal
  • Type - Protractor
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Susukite varžtą, kad galėtumėte valdyti ilgį ir kampą, o rankena pagaminta iš patvarios PP medžiagos, kad būtų patogu naudoti. Puikiai tinka kelių scenų matavimui, tiesiog pasukite varžtą ir kiekvieną kartą gaukite tikslius rezultatus.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Woodworking Ruler

spalva: mėlyna

Produkto dydis: apie 31.5x2.5cm / 12.4x0.98 colių

Pakuočių sąrašas:

1 * krašto liniuotė medžio apdirbimas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lankstus dizainas: su lengvai perkeliamomis ir laisvo reguliavimo galimybėmis, mūsų medienos apdirbimo liniuotės sukamasis varžtas leidžia tiksliai išmatuoti ir pažymėti skirtingas formas ir dydžius. Daugiau jokio vargo ar nusivylimo: atlikite savo projektus efektyviai ir tiksliai.

2. Puiki kokybė: Pagaminta iš lengvų medžiagų ir patvarios plieno liniuotės, ši medienos apdirbimo liniuotė užtikrina nešiojamumą ir atsparumą dilimui.Apsaugo nuo rūdžių ir deformacijų, jame yra neslystanti rankena, pagaminta iš tvirtos PP medžiagos.

3. Kelių scenų matavimas: Turėdama unikalią dizaino schemą, ši medžio apdirbimo liniuotė gali išmatuoti įvairius objektus, įskaitant keramines plyteles, plytas, akmenį ir kt. Puikiai tinka dailidžių, mokymo ir projektavimo tikslais namuose, statybvietėse ir gamyklose su tiksliais ir tiksliais rezultatais.

4. Lengva naudoti ir saugu: mūsų medienos apdirbimo liniuotė užtikrina tikslumą ir efektyvumą. Su lengvai valdomu mechanizmu jis išlieka tvirtas ir neslysta ar neatsilaisvina, todėl kampą galite pritvirtinti vienu varžto pasukimu.

5. Rašymo liniuotės matavimas: Ši medienos apdirbimo liniuotė yra universalus matavimo įrankis, kuris gali padėti greitai ir tiksliai išmatuoti įvairius kampus. Nesvarbu, ar jums reikia pjauti, žymėti ar gręžti, ši liniuotė padarys jūsų medienos apdirbimą profesionalesnį ir gražesnį.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai