Kemperio ventiliacijos ventiliatoriaus kemperio išmetimo ventiliatoriaus stogo ventiliatorius kemperio atsarginėms dalims 6 colių kemperio ventiliatorius 12V D veleno RV ventiliacija RV

€15.81 €35.14

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

RV stogo ventiliacijos ventiliatorius yra puikus sprendimas kvėpuoti grynu oru kelyje. Ventiliatorius gali suktis tiek pagal laikrodžio rodyklę, tiek prieš laikrodžio rodyklę ir nėra lengva deformuoti ar sugadinti. Jis veikia tyliai ir neturi įtakos jūsų poilsiui ar vairavimui. Ventiliatorius idealiai tinka plačiai naudoti visureigiuose, priekabose ir kt.

Specifikacijos:

Projekto tipas: RV ventiliacijos išmetimo ventiliatorius

Produkto medžiaga: PP

Produkto dydis:

Ventiliatoriaus dydis: 5.83inch / 150mmm

Ventiliatoriaus mentės ilgis: 52mm / 2.05 colių

Pasukite skylę: D tipas

Pakuočių sąrašas:

1* Kemperio ventiliacijos ventiliatorius

1* Variklis

Pasergėti:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Uniquely Featured: Unikalaus dizaino, kuriame yra 12 V D ašies variklis ir ventiliatoriaus lapai, šis RV išmetimo ventiliatorius gali efektyviai išleisti kvapą automobilyje ir leisti kvėpuoti gerai prižiūrimu oru.

2. Lankstus ventiliatoriaus sukimas: be vargo pakeiskite variklio laidus, kad pakeistumėte sukimosi kryptį, kad galėtumėte ją reguliuoti pagal savo pageidavimus. Pasirinkite sukimąsi pagal laikrodžio rodyklę arba prieš laikrodžio rodyklę, kad galėtumėte valdyti maksimalų oro srautą.

3. Tvirtas ir patvarus: konservuota varinė viela ir aukštos kokybės PP ventiliatoriaus lapai užtikrina šio RV išmetimo ventiliatoriaus ilgaamžiškumą ir optimalų elektros laidumą, todėl jis yra atsparus deformacijai ir pažeidimams, kad būtų užtikrintas patikimas veikimas.

4.Work be triukšmo: Šis RV išmetimo ventiliatorius turi galingą ventiliatoriaus variklį, kuris gali bet kada jį įjungti arba išjungti, jei reikia, nepakenkdamas jūsų poilsiui ir vairavimui.Tai nėra per daug triukšminga, todėl galite mėgautis ramia ir patogia aplinka savo RV.

5. Plačiai paplitęs naudojimas: be vargo sumontuokite ir nuimkite šį RV išmetimo ventiliatorių įvairiose transporto priemonėse, įskaitant kemperius, priekabas ir sunkvežimius. Puikiai tinka plačiam naudojimui, taupant laiką ir pastangas.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai