Plaukimo masalas su aštriu spygliuotu kabliuku Šviesą atspindintis įvairiaspalvis padaryti vandens purškimą Patrauklūs žvejybos priedai Bioninis masalas Vabzdys

€2.57 €4.28

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Category - Lure Kit
  • Origin - Mainland China
  • Position - Ocean Boat Fishing, Ocean Beach Fishing, LAKE, River, Reservoir Pond, stream, Ocean Rock Fishing

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Plaukimo masalas su aštriu spygliuotu šviesą atspindinčiu įvairiaspalviu vandens purškimu Patrauklūs žvejybos priedai Bioninis masalas Vabzdys

Aprašymas:

Produkto kategorija: bioninis kietas masalas

Masalo forma: netikras masalas/bioninis masalas

Spalva: #1 raštas, #2 smaragdo žalios spalvos raštas, #4 dangaus mėlynumo raštas, #5 žemės spalvų raštas, #6 geltona ir mėlyna, 5 spalvų rinkinys

Masalo tipas: Luya masalas

Specifikacijos:

1. Vandens paviršius yra traktorius, o vandens purslai dreba ir garso bangų pagunda; Tvari vandens purškimo, vandens gamyba suvilios žuvis ir akimirksniu užrakins tikslines žuvis.

2. Toliau purkškite vandenį, akimirksniu užrakinkite, toliau purkškite vandenį be pertraukos triukšmo, kad suviliotumėte žuvis, paskatintumėte norą užpulti.

3. Garso efektai sukelia dideles bangas ir triukšmą; Peiliai sukasi ant vandens paviršiaus ir susiduria vienas su kitu, kad skleistų "poop-poop" garsą.Unikalus garsas vilioja žuvis ir traukia žuvis paimti masalą.

4. Minkštas guminis irklas, priviliokite žuvies garsą stipriau, vilkite procesą, purškale, kad padidėtų pūslių.

5. Plaukimo poza yra stabili, o švino svoris yra stabilesnis. Specialiai vandens paviršiaus sistemai sukurtas santykio centras užtikrina stabilią plaukimo laikyseną ir ilgesnį metimo atstumą.

6. Aštrus spygliuotas kabliukas, didelio stiprumo didelio anglies plieno medžiaga trys kabliukai, stiprus įsiskverbimas į greitą nėra lengva paleisti žuvis.

7.3D lazerines žuvų akis, imituojančias sergančių žuvų poveikį, lazeriu atspindinčią stiprią pagundą žvejoti.

Komplekte yra:

1 * netikras masalas

arba

5vnt * Netikras masalas

Visi atsiliepimai

Susiję produktai