Universal Car Auto Saulės skydelis Akinių pakabos segtukas Automobilių odos magnetinių akinių nuo saulės laikikliai Transporto priemonių skydelių priedai

€6.63 €13.27

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material Type - Synthetic Resin, PU Leather
  • Special Features - Magnetic Clip Car Glasses Hanger Clip
  • Model Name - Car Visor Sunglasses Holder
  • Item Height - 0.3inch
  • Origin - Mainland China
  • Item Weight - 45g
  • Item Type - Glasses Case
  • Item Length - 3.1inch
  • Item Width - 1.9inch

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženkleliai:

1. Patobulintas prieinamumas: Uždėkite šį automobilio akinių spaustuką ant savo saulės skydelio, kad galėtumėte lengvai pasiekti akinius viena ranka be jokių regėjimo kliūčių. Patenkinkite visus savo kasdienius poreikius naudodami šį patogų ir patikimą įrankį.

2. Pagerinkite savo automobilio stilių: pagerinkite savo automobilio salono išvaizdą ir pojūtį naudodami mūsų akinių segtuką. Jo prabangi išorė yra pagaminta iš patvarių ir aukštos kokybės medžiagų su smulkiu susiuvimu rankomis, užtikrinant ilgalaikį naudojimą ir suteikiant jūsų važiavimui rafinuotumo.

3. Lengvas montavimas: Galite lengvai pasiekti akinius vairuodami su mūsų akinių spaustuku automobiliui.Jį lengva įdiegti, lengva naudoti ir užtrunka tik kelias sekundes. Tiesiog užklijuokite jį ant savo skydelio nuo saulės ir visada laikykite akinius pasiekiamoje vietoje, tinkančius daugumai akinių ir skydelių.

4. Patirkite patogumą: Mūsų akinių spaustukas automobiliui leidžia lengvai pasiekti akinius su magnetinio spaustuko priedu. Dėl stipraus magnetinio užsegimo dizaino ir galinio spaustuko tvirtinimo metodo jis suteikia praktiškumo ir stilingumo jūsų automobilio salonui.

5. Unikali dovana: nesvarbu, ar važiuojate po miestą, ar keliaujate, mūsų akinių spaustukas automobiliui yra praktiškas būdas išlaikyti akinius pasiekiamus. Apgalvota ir naudinga dovana šeimai, draugams ar kolegoms bet kokia proga.

Aprašymas:

Mėgaukitės netvarkingu važiavimu su mūsų stilingu ir praktišku automobilio salono priedu. PU odinių akinių spaustukas automobiliui atitinka jūsų kasdienius poreikius ir yra lengvai montuojamas.

Specifikacijos:

1. Medžiaga: sintetinė derva; PU oda

2. Produkto dydis: apie 11.5x8x6cm / 4.53x3.15x2.36 colių

3. Funkcija: akinių laikiklis, bilieto turėtojas, ID turėtojas

4. Naudojimas: skydelis

nuo saulės 5. Spalva: juoda, pilka, smėlio spalvos

Pakuočių sąrašas:

1x automobilio akinių nuo saulės laikiklis Akinių laikiklis

Nata:

1. Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

2. Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai