Daugiafunkcinis veržliaraktis Universalus raktų vamzdžio veržliaraktis Atviro galo veržliarakčio rinkinys Didelio anglies plieno "Snap N Grip" įrankis Santechnikas Kelių rankų įrankis

€7.39 €10.57

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Stainless Steel
  • Origin - Mainland China
  • Brand Name - isfriday

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šiltas priminimas:

Mūsų parduotuvė specializuojasi įvairių įrankių, instrumentų ir namų tobulinimo produktų, skirtų pasauliniams pardavimams, srityje.

Nors negalime pasiekti tobulumo, padarysime viską, kad pateiktume gerus produktus ir paslaugas. Nedvejodami rašykite mums bet kuriuo metu.

Jei tikite mumis, sekite mūsų parduotuvę, kad galėtumėte laiku gauti naujų produktų ir veiklos.

Prieš pateikdami užsakymą, atidžiai perskaitykite aprašymą, kad išvengtumėte nesusipratimų. Jei turite klausimų, laiku susisiekite su klientų aptarnavimo tarnyba. Ačiū už dėmesį ir palaikymą!

Pristatome mūsų daugiafunkcinį savaime užsifiksuojantį veržliaraktį - universalų vamzdžių veržliarakčio įrankį, skirtą pramoniniams tikslams. Šis aukštos kokybės veržliaraktis sukurtas taip, kad užtikrintų maksimalų sukibimą ir sukimo momentą, todėl tinka įvairioms santechnikos, statybos ir mechaninėms užduotims atlikti.Jo savaime užsifiksuojantis mechanizmas užtikrina saugų vamzdžių ir veržlių laikymą, leidžiantį efektyviai ir be rūpesčių dirbti. Dėl patvarios konstrukcijos ir ergonomiško dizaino šis veržliaraktis užtikrina patikimumą ir komfortą ilgą laiką. Atnaujinkite savo įrankių rinkinį naudodami šį daugiafunkcį įrankį ir lengvai įgyvendinkite savo projektus.

PAGRINDINĖS SAVYBĖS

SAVAIME UŽSIFIKSUOJANTIS DIZAINAS: Naudokite savaiminio fiksavimo funkciją su įmontuota automatine fiksavimo spyruokle, lengvai valdoma viena ranka, paprasta ir praktiška, padidinkite efektyvumą.

SUPERIOR GRIP: Kaltiniai žandikauliai su dvigubo sriegio dantimis gali tvirtai patraukti vamzdį ar veržles, neslystantys ir greitai reguliuojami, lengvai naudojami, taupo jūsų laiką ir energiją.

SUDERINAMUMAS: Užspaudimo diapazonas nuo 7-15 mm 6 colių veržliarakčiui, užspaudimo diapazonas nuo 9-25 mm 8 colių veržliarakčiui, Užspaudimo diapazonas nuo 15-35 mm 10 colių veržliarakčiui, užspaudimo diapazonas nuo 19-43 mm 12 colių veržliarakčiui, plačiai naudojamas ant vamzdžio, varžto, veržlės ir pan.

TVIRTA KONSTRUKCIJA: Pagaminta iš chromuoto vanadžio lydinio plieno, užgesinto ir kaltinio korpuso, kietumas gali būti iki HRC 60, tvirtas ir patvarus ilgą tarnavimo laiką.

DAUGIAFUNKCINĖ RANKENA: Ergonomiška rankena išlaiko vartotojo riešą patogioje padėtyje, kad sumažintų įtampą. Sukietėjusi uodega, pagaminta iš anglies plieno, gali būti naudojama smalsumui ar kalimui, geras asistentas kelionėms namuose.

Specifikacijos

Medžiaga: chromo vanadžio lydinio plienas

Ilgis: 6 coliai: 150 mm; 8 coliai: 200 mm; 10 colių: 286 mm; 12 colių: 300 mm

Svoris: 6 coliai: 85 g; 8 coliai: 214 g; 10 colių: 286 g; 12 colių: 549 g

Užspaudimo diapazonas: 6 coliai: 7-15 mm; 8 coliai: 9-25 mm; 10 colių: 15-35 mm; 12 colių: 19-43 mm

KOMPLEKTĄ SUDARO

1 * Pramoninio lygio daugiafunkcinis savaime užsifiksuojantis vamzdžių veržliarakčio įrankis

Pastabos

Pasirinkite tinkamą dydžio parinktį pagal savo konkrečius poreikius.

Būkite atsargūs ir dėvėkite tinkamas saugos priemones, kai naudojate veržliaraktį.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Faktinės produkto spalvos gali šiek tiek skirtis dėl apšvietimo ir monitoriaus nustatymų.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai