Automatinis vandens dozatorius elektrinis vandens siurblys su stovu USB įkrovimo 3 pavarų išmanusis vandens siurblio dozatorius namams

€18.16 €27.51

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - FGHGF
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Automatinis vandens dozatorius elektrinis vandens siurblys su stovu USB įkrovimo 3 pavarų išmanusis vandens siurblio dozatorius namams

1.3 Pavarų vandens tūrio reguliavimas: Elektrinis vandens siurblys turi tris vandens tūrio reguliavimo lygius, kurie tinka įvairios talpos puodeliams. Galite pasirinkti tinkamą pavarą pagal konteinerio tūrį.

2. USB įkrovimas: USB sąsajos įkrovimas, įkrovimas ir naudojimas bet kuriuo metu, patogiau nešiotis, gali būti prijungtas prie adapterio, maitinimo bloko, kompiuterio ir kito USB sąsajos įkrovimo.

3. Lengva valdyti: Vandens siurblio valdymo skydelis yra paprastas ir lengvai suprantamas, naudojant lanksčius ir keičiamus veikimo metodus, galima kiekybiškai pasirinkti vandens kiekį, o vandenį bet kuriuo metu galima paimti ir pristabdyti be priežiūros vienu paspaudimu.

4.Bucket & Desktop Dvejopo naudojimo dizainas: Elektroninis vandens siurblys gali tikti įvairiems kibirams, o labai suderinamas pagrindo dizainas gali atitikti daugumą rinkoje esančių kibirų tipų. Yra du būdai, kaip jį naudoti, kad vandens suvartojimas būtų lankstesnis.

5. Medžiaga: Automatinis vandens siurblys pagamintas iš saugios ABS medžiagos, pasižymintis dideliu suderinamumu ir stipriu ištvermingumu, sveikas geriamasis vanduo, vanduo išeina lengvai prisilietus. Pagyvenę žmonės ir vaikai taip pat gali lengvai mokytis.

Automatinis vandens siurblys: elektrinis vandens dozatorius

Buteliuose išpilstytas vandens siurblys: vandens siurbimo mašina

Diegimas:Darbalaukis

Modelis: vandens siurblys

Stilius:Stalo tipas

Pavadinimas:Water Pump

Nominali galia: 4W

Įkrovimo būdas: USB

Įkraunamos baterijos talpa: 1200mAh

Spalva: juoda / balta

Medžiaga: ABS

Pakuote sudaro:

1 * automatinis vandens dozatorius

1 * vandens vamzdis

1 * USB kabelis

Tik aukščiau nurodytas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai