IP44 LED transformatoriaus keitimas 31V 6W maitinimo adapteriui pasakų šviesai su LED pakeitimu ir laikmačiu

€3.84 €4.92

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

【Funkcijos】:

- 【Specifikacijos】: Išėjimo įtampa: 31V, Vardinė galia: 6W. Prieš pirkdami patikrinkite įtampą, galią ir (+/-) dvi kištuko skyles. 【Pastaba】: Jei įtampa nesutampa, styginių lemputės ir toliau mirksės, o laikmačio ir režimo funkcijos neveiks.

- 【8 Režimai ir atminties funkcija】: paspauskite transformatoriaus mygtuką, kad nustatytumėte 8 apšvietimo režimus, ir jis gali atsiminti jūsų paskutinį režimo nustatymą, kiekvieną kartą nenustatydamas režimo iš naujo.

- 【Laikmačio funkcija】: 3 sekundes paspauskite transformatoriaus mygtuką, kad nustatytumėte laikmatį (žalia lemputė, laikmatis įjungtas): 6 valandos įjungtos ir 18 valandų išjungtos, kad jūsų stygų lemputės automatiškai veiktų kiekvieną dieną.

- 【Sauga】: CE & GS sertifikuotas kištukas, kuris efektyviai apsaugo nuo trumpojo jungimo, viršsrovių, viršįtampio, perkrovos ir per didelės temperatūros, užtikrindamas saugą ir saugumą.

- 【Platus pritaikymas】: 31V 6W LED styginių lempučių adapteris tinka eglutės apšvietimui, užuolaidų žibintams, pasakų žibintams, šviesos tinklams ir varveklių žibintams.

Specifikacijos:

*Produkto pavadinimas: 31V 6W LED šviesos stygos adapteris

*Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

1x LED styginių lempučių adapteris

Nata:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai