4Pcs Reguliuojama ir kvėpuojanti pakaitinė apyrankės minkšta dirželio juosta širdies ritmo monitoriui -Wahoo (juoda + oranžinė)

€8.83 €14.47

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Type - Watch Strap
  • Origin - Mainland China
  • Brand Name - Somic

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcija: 1. Sukurtas veikti kaip ANT+, "Bluetooth" apyrankės keitimas puikiai suderinamas su populiariausiu širdies ritmo monitoriumi ir jutikliu LIVLOV, Wahoo, Powr Labs, XOSS, VorTec ir daugiau prekės ženklo širdies ritmo monitoriaus apyrankės.

2. Apyrankės keitimo plotis 20 mm, ilgis 400mm/15,7 colio. Dėvėjimo dydis nuo 7.5 colio iki 13 colių (19-33 cm). Patogią, tamprią ir lengvai reguliuojamą juostą galima dėvėti ant dilbio, bicepso ar tricepso.

3. Pakaitinis dirželis yra labai minkštas, kvėpuojantis, prakaitui atsparus ir lengvas. Lengva įdiegti ir nuimti, naudokite taip pat paprastai, kaip ir rankos juostą. Grupės "Material" yra kieta ir minkšta, todėl jūs negalite to pajusti.

4. Rankos juosta pagaminta iš elastekso medžiagos. Visiškai plaunamas.

5.Nailono sagties dizainas suteikia tvirtą prigludimą, ypač tinka bėgimui, plaukimui, jogai, važiavimui dviračiu, įvairioms sporto šakoms lauke ir treniruotėms namuose.

Medžiaga: spandeksas

spalva: Juoda & Oranžinė

Ilgis: 400mm

Plotis: 20mm

Pakuote sudaro: 4 vnt.

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai