Didelės talpos mokyklinio pieštuko dėklo krepšys 1 2 3 sluoksniai Drobės užtrauktukai Pieštukų dėklas Didelis kanceliarinių prekių rašiklis Pieštukų laikymo krepšys Maišelis

€10.38 €15.49

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Use - Schools & Offices
  • Material - Fabric
  • Type - pencil case, Pencil Bag
  • Size - Other
  • Age - >6 YEARS OLD
  • Novelty - Yes
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Didelės talpos pieštukų dėklas Mokyklinė drobė 3 sluoksniai Užtrauktukai Pieštukų dėklas Didelis audinys Kanceliarinės prekės Rašiklis Pieštukų laikymo krepšys Maišelis

【Didelė saugykla】Šiame pieštuko dėkle telpa beveik viskas, ko reikia studentui. Didelė atminties talpa, leidžianti iki 50 plonų pieštukų ir kitų mažų daiktų. Trikampis / stačiakampis dizainas, kuriame telpa 8 colių ypač ilgi pieštukai.

【Unikalūs dizainai】 Šiam pieštuko maišeliui yra kelių skyrių dizainas, skirtas atskirti ir tvarkyti skirtingus daiktus. Keliose mažose kišenėse galima laikyti vizitines korteles, mažas korteles ir lipnius lapelius. Pagrindinis skyrius gali būti plačiai ir lengvai atidarytas, todėl galite greitai pamatyti viską, kas yra viduje, ir rasti būtent tai, ko ieškote.

【Patvari medžiaga】Pagaminta iš aukštos kokybės vandeniui atsparios drobės nuo dulkių, įbrėžimų ir įbrėžimų patvarus naudoti; plaunamas ir atsparus dilimui, taip pat pagamintas iš kokybiškų užtrauktukų, labai patvarus ir lygus.

【Daugiafunkcinis】: Šis rašiklio krepšys yra daugiafunkcinis krepšys su skirtingais skyriais, jis gali būti naudojamas kaip kelioninis dėklas, makiažo krepšys, įrankių maišelis, mobiliojo telefono maišelis ir dar daugiau, kad atitiktų visus jūsų pagrindinius kasdienius poreikius. Tinka tiek biurui, mokyklai, tiek namams, tiek kelionėms.

【Tobula dovana】Tai puiki dovana berniukams ir mergaitėms, jaunuoliams ir suaugusiems, rašytojams ir menininkams su baigimu, gimtadienio dovana arba grįžimu į mokyklą ar kelionių reikmenimis. Tik dėklas, pieštukai nepridedami.

L DYDŽIO PIEŠTUKŲ KREPŠYS

DU UŽTRAUKTUKAI M DYDŽIO PIEŠTUKO KREPŠYS

VIENAS UŽTRAUKTUKAS

Visi atsiliepimai

Susiję produktai