Mini pieštukų galąstuvas mažas mielas animacinis filmas dviejų skylių galąstuvas "Kawaii" kanceliarinių pieštukų galąstuvas Studentų reikmenys atgal į mokyklą

€0.34 €1.14

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - JTZTF
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nauja ir kokybiška!

Aprašymas:

1. Dviejų skylių dizainas: dviejų skylių dizainas gali prisitaikyti prie standartinio dydžio ir didelio skersmens pieštukų, atitikti skirtingo rašiklio skersmens pieštukų galandimo reikalavimus, yra patogus ir praktiškas.

2. Animacinių filmų modeliavimas: juokingas animacinių filmų modeliavimas pritraukia vaikų dėmesį, todėl vaikų rašiklio pjovimas tampa įdomesnis. Miela išvaizda taip pat gali tapti vaikų darbalaukio dekoracija tuo pačiu metu.

3. Išskirtinė medžiaga: ji priima aukštos kokybės plastikinę medžiagą, kuri yra tvirta ir patvari. Iš pieštuko išpjautas užpildymas yra lygus, o vienu metu patogiau išvalyti pieštuko obliavimo priemones.

4. Saugus veikimas: obliavimo dalis priima paslėptą dizainą, kuris nepakenks vaiko pirštams, o tėvai gali jaustis ramiau, kad leistų vaikui juo naudotis.

5. Lengva nešiotis: mažas ir patogus, lengvai nešiojamas, nesvarbu, po mokyklos krepšys, pieštuko dėklas ar kišenė, kad vaikai galėtų lengvai pagaląsti bet kuriuo metu.

Medžiaga: plastikas

Spalva: Kaip parodyta

Dydis: Nuorodos paveikslėlis

Komplektą sudaro: 1PC

Nata:

1. Dėl rankinio matavimo prašome leisti 1-3 mm paklaidą.

2. Kadangi skirtingi kompiuteriai rodo skirtingas spalvas, ačiū už supratimą, tikroji produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo vaizdo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai