CO2 papildymo adapteris su manometru, suderinamu su "DUO Terra Art Soda" mašinomis

€27.05 €58.80

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - Sokany
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Siūlome nuolaidą dideliam kiekiui. Kviečiame susisiekti su mumis!

[Sūraus vandens pridėjimo reguliatoriaus dizainas]: Apie 60 litrų CO2 dujų baliono dizainas, mūsų sūraus vandens pridėjimo reguliatoriaus turimas slėgio stalas, tvarkingas ir švarus ekrano slėgis. Būtina priemonė CO2 papildyti.

[Aukščiausios kokybės medžiagos]: Mūsų CO2 karbonizatoriaus užpildymo užpildas turi ilgą tarnavimo laiką, naudoja aukštos kokybės medžiagas, kad užtikrintų ilgaamžiškumą, ir užtikrina puikų našumą dėl kruopštaus dizaino. JAV standartas CGA320 - nesuderinamas Europos Sąjungos standartas).

[Lengva įdiegti]: Mes naudojame CO2 papildymo reguliatorių, kuris naudoja sūraus vandens telkinį, kad sukurtų naują lygį. Kai buvo išrastas sūraus vandens katilas, jis galėjo patenkinti kasdienio gyvenimo poreikius ir galėjo būti pakeistas be išankstinio įspėjimo.Tačiau, jei naudojate mūsų papildymo įrenginį, galite naudoti vandens pildymo CO2 skardinę būdami namuose, o tai taupo laiką ir pinigus. Tai savotiškas didelio efektyvumo sprendimas, kuriuo galite mėgautis bet kada ir bet kur.

[Slėgio stalo dizainas]: Mūsų sūraus vandens butelių užpildymo įrangoje yra slėgio stalas, kurį galima tvarkingai ir tiksliai parodyti, užtikrinant pasirengimą ir tikslumą pridedant. Svarbu pažymėti, kad pridedant slėgį nereikia viršyti slėgio įvertinimo. Būtinos prevencinės priemonės ir saugus bei efektyvus svetainės naudojimas.

Ilgis: 110mm Amplitudė: 105.5mm Kvadratinio bloko ilgis: 52.6mm Kvadratinio bloko plotis: 35.6mm Kvadratinio bloko storis: 16mm Spiralė: CGA320, W21.8-14, G5/8-14 Tipas: 3000psi šviečiantis baltas apatinis sidabrinis ciferblatas

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: varis

Pakuote sudaro:

1 x Jungtis

1 x skalbyklė

Tik aukščiau nurodytas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai