Satin Heatless Curling Set No Heat Curlers to Sleep in Hair Formling Headband for Women Girls Blowout Hair

€7.38 €10.54

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

PR Išpardavimas Moteris Heatless Hair Curler No Heat Curlers to Sleep in Hair Formling Headband for Women Girls Blowout Hair PR Sale

Aprašymas:

Funkcijos:

Satin Heatless garbanojimo rinkinys: Šis bekaitinis garbanojimo rinkinys pagamintas iš satino medžiagos, suteikiant švelnią ir patogią patirtį jūsų plaukams. Atsisveikinkite su karščio žala ir pasisveikinkite su gražiomis, šokinėjančiomis garbanomis, nereikalaujant jokių šilumos stiliaus įrankių.

Per naktį Karštas garbanojimo strypas: Pasiekite nuostabias garbanas, kol miegate su šia naktine kaitria garbanojimo lazdele. Tiesiog apvyniokite plaukus aplink lazdelę ir pritvirtinkite vietoje. Pabuskite prie nuostabių, karščio neturinčių garbanų, kurios trunka visą dieną.

Nėra šilumos suktukų, skirtų miegoti šukuosenų galvos juostoje: Ši naujoviška šukuosenų galvos juosta leidžia be vargo garbanoti plaukus miegant, nereikalaujant jokios šilumos. Tiesiog apvyniokite plaukus aplink galvos juostą ir pritvirtinkite juos vietoje.Pabuskite prie gražių, karštų garbanų, kurioms nereikia papildomo stiliaus.

"No Heat Silk Curls Ribbon Soft Hair Rollers": Šie šilko garbanų juostelės minkšti plaukų voleliai suteikia švelnų ir be šilumos būdą pasiekti nuostabias garbanas. Minkšta šilko medžiaga užtikrina, kad jūsų plaukai būtų apsaugoti, tuo pačiu sukuriant gražias, šokinėjančias garbanas. Atsisveikinkite su karščio žala ir pasisveikinkite su sveikomis, natūraliai atrodančiomis garbanomis.

"Sleeping Lazy Hair Curlers" plaukų formavimo įrankis: Ši plaukų formavimo priemonė puikiai tinka tiems, kurie renkasi tingų ir pastangų nereikalaujantį plaukų garbanojimą. Tiesiog prieš miegą apvyniokite plaukus aplink suktukus ir pabuskite prie puošnių, karštų garbanų. Atsisveikinkite su daug laiko reikalaujančia stiliaus rutina ir pasisveikinkite su lengvu grožiu. Tinka visų tipų ir amžiaus plaukams, ši priemonė yra būtina tiek moterims, tiek vyrams.

Specifikacijos:

Medžiaga: pūkeliai

Kiekis: 3vnt / rinkinys

Produkto dydis: 27 * 3cm

Produkto svoris: 24g / vnt

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektų ir fotografavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašome suprasti.

2. Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra leistinas.

Komplektą sudaro:

3vnt * Karštas plaukų suktukas

Visi atsiliepimai

Susiję produktai