24vnt Ponios Netikri nagai Skaidrūs gėlių karoliukai Dekoras "Pasidaryk pats" nuotaka Netikras nagų papuošimas Reikmenys Nagų lipdukai накладные ногти

€3.33 €6.66

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Number of Pieces - COMBO
  • Item Type - False Nail
  • Material - Acrylic
  • Application - Finger
  • Origin - Mainland China
  • Type - Full Nail Tips

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

24PCS Netikras nagų peteliškės dekoras Nagų priauginimas 3D perlas Kalnų krištolas Paspauskite ant nagų manikiūro viso dangtelio Dirbtinis nuimamas 100% Visiškai naujas ir aukštos kokybės

Prekės tipas:Balerina,Prancūzų kalba,

Medžiaga: akrilas, ABS

Raštas: 3D perlų kalnų krištolas, Bowknot

Lengva naudoti

Komplektą sudaro:

24vnt / dėžutės netikri nagų patarimai + klijai

Funkcijos:

1.Design savo nagus vestuvėms, vakarėliams ar savaitgalio pasimatymams. Tinka profesionalams, nagų dailės mokyklai / kolegijai, nagų dailės menininkui ir asmeniniam / namų naudojimui ir kt.

2. Pagaminta iš tvirtos akrilo medžiagos, be kvapo jūsų kūnui ir nagams, užtikrinanti sveiką patogią aplinką, kai dirbate nagų dailę.

3. Pilno dangčio karsto dizaino karsto nagus lengva paduoti, dažyti ir tepti. Jis atrodo natūralus ir gražus išlaikant spalvą, neišskiriant ir nedryžuojant, todėl jūsų patarimai yra stebuklingi ir stilingi.

4.Lengva naudoti Pagal jūsų pasirinkimą dėvėti juos ilgus arba kirpti trumpai, lengva apkarpyti ir įdėti į bet kokį norimą ilgį ir formą.

Žymos: beads decor

Visi atsiliepimai

Susiję produktai